Elämä & kuolema.

  • Toni

Katsoin juuri äsken yhden aavejahti-ohjelman jossa pieni ryhmä oli mennyt tutkimaan paranormaaleja ilmiöitä pahamaineiseen vankilaan jossa oli melkoista pohjasakkaa & useat kuolivat siellä myös väkivaltaisesti. Monesti nämä tälläiset ohjelmat ovat tuntuneet hyvin epäuskottavilta, mutta tämä oli nyt parhaasta päästä mitä olen nähnyt. Tuon ohjelman perusteella voisi todellakin uskoa että he kokivat siellä jotain yliluonnollista.

Niin mitä ajatuksia tämä herätti nyt minussa ? Tänä vuonna kuoli minun hyvä ystäväni ja sulkapallokaverini. Missä hän on nyt ? Tarkkaileeko hän koskaan minua, muita kavereitaan, läheisiään ja tyttökaveriaan ? Niin hän on varmaan jossain kuitenkin ns. rauhassa, mutta entä nämä pahat piruparat jotka ovat jääneet kärsimään kenties ikuista vankilatuomiotaan ? Miksi vitussa he ovat jollain tavoin vielä siellä jos näin todellakin on ?

Niin mikä on elämän tarkoitus ? Synnymmekö tänne uudestaan emmekä muista mitään edellisestä elämästämme ? Mitä ihmeitä me oikein olemme ? Kuka pakotti minut ja sinut tänne syntymään ? Ei siinä, kyllä mä olen saanut elämäni ihan siedettäväksi vaikka ei se aina niin helppoa olekaan. Uskon kuitenkin sen verran johonkin, että mitään kovin pahaa en uskalla kyllä tehdä ettei se vaan kostaudu minulle myöhemmin. Kaikki eivät ehkä edes uskalla ajatella näitä asioita niin kauheasti. En minäkään aina, mutta nyt tämä ei ahdista ennemminkin antaa suuntaa elämään ja siihen että sillä taatusti on joko merkitys. Kuoleman ajatteleminen tekee myös sen, että oppii arvostamaan elämää ja siinä eläviä ihmisiä ympärillään kun todellakin tajuaa joskus myös itsekin kuolevansa.

3 kommenttia

Maars

24.3.2012 15:16

Minä uskon sielunvaellukseen, sanottakoon se tähän kärkeen. Siihen en usko, että sielu jää jotenkin "roikkumaan" tänne kuoleman jälkeen, lähinnä heijastuksia ja joitakin energioita voi jäädä jumiin, joista sitten herkimmät ammentavat tuntemuksia.

Kukaan ei pakota tänne (tai minnekään) syntymään, se on oma valinta. Elämän tarkoitus on oppia.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

MAgrippa

24.3.2012 17:09

Siin@ brittien aavejahtiohjelmassa ruvettiin ep@ilem@@n ryhm@n "meediomiehen" uskottavuutta, viritettiin ansa, ja h@n j@i komeasti kiinni huijaamisesta, omalle kuvausryhm@lleen.
Jenkkien ohjelmassa on tainnut olla joitain oikeitakin havaintoja, koska kundit ovat eritt@in skeptisi@.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Toni

24.3.2012 18:34

Kiitos hyvistä vastauksistanne. Joo Maars uskon kans tohon energiajumiin. Toi mitä kirjoitin on vain siinä hetkessä kirjoitettu enkä ole asiantuntija ko. asiassa joten.. niin astrologian pitkäaikaisena harrastajana saatan itsekin uskoa tuohon sielunvaellukseen & olen samaa mieltä siitä että elämän tarkoitus on oppia ja tulla täydemmäksi.

Joo MAgippa, se yksi brittien vastaava ohjelma on todella epäuskottava. Hyvä että on jäänyt kiinni. Joo sillä on iso merkitys tehdäänkö tuollaista ohjelmaa rahasta vai oikeista syistä.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus