Elän ilmeisesti menneessä..

  • Toni

..koska taas kirjoitan eilisestä päivästä. Eilen makuhermot saivat nautintoa sillä söin piiitkästä aikaa plättyjä & mansikkahilloa ja vieläpä kermalla höystettynä nams =p

Viime yönä alkoi myös NHL kolmella ottelulla. Nuo tasapelikertoimet saavat yleensä huomioni. Näin myös tälläkin kertaa. Eilen olikin mainio pelipäivä kun sain 3 hyvää ristiä kiinni. Tilastotasuri futikseen Midtjylland-Nordsjyalland peliin sekä sitten nämä nhl:ssä jo perinteisestikin paljon tasureita pelaavat Carolinan & Coloradon pelit kiinni. Nyt voikin laittaa v-lopuksi vähän enemmän pelimerkkejä EM-karsintapeleihin mutta maltillisesti pelikassaa käyttäen kuitenkin kun tähdätään pitkän aikavälin voittoihin !

Ja jälleen kerran postiluukkuasioihin.. nyt sieltä putkahti bodaus-lehti. Viime aikojen ohjelmoidun kiireen takia olenkin ollut jo reilun viikon treenaamatta fysiikkaa, joten tänään siihen tilanteeseen tulee kyllä muutos !

Kirjoitettaessa soi In Flames : Colony

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:40

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus