Erilaisia happitiloja =D

  • Toni

Juu kaksi päivää meni tänä viikonloppuna sitten viihteen merkeissä.. =) Toisena päivänäkin oli etukäteissuunnitelma mihin mennä, mutta tällä kertaa suunnitelmat ehtivät jo muuttua. Sillä a)Nukuin edellisiä kännejä vielä pitkälle kohti iltapäivaa.. & b)Ehti tulla muuta hässäkkää pian herättyäni & c)Piti myös ehtiä veikkaamaan sekä sivusilmällä seuraamaan F.A.Cupin finaalia. Niin tarjolla olisi ollut peräti 7 bändin verran Ääneseutulaisia bändejä-tapahtuma. Jätin sitten kokonaan menemättä kun ei ois kun ehkä hädin tuskin pari vikaa bändiä enää ehtinyt näkemään & illan vikan ilmeisesti pääesiintyjäkin olin jo aikaisemminkin kerta nähnyt.

No joka tapauksessa sitä tuli lähdettyä vielä ravintolaan kun pohjiakin tuli siinä samalla illan muun toiminnan yhteydessä otettua. Tällä kertaa törmäsin siten virolaisiin joista sainkin sitten uusia kamuja. Se olikin varsin huvittavaa keskustella kun ymmärsi kyllä hyvin pitkälti puheen mut välillä tuli sitten aina sanoja johon että "TÄH" !? =D Noh muutama vironkielinen sanakin jäi sitten mieleen, heh !

Tänään olikin varsin kesäinen ilma jo osaksi kesän tuoksuineenkin jota tosin hieman viilensi kova tuuli. Vaikea juuri nyt valita sopivasti vaatetta päälle tonne ulos. Mielummin vähän reippaammin ettei ainakaan vilustu, toimiipi näillä keleillä periaatteenani. Noh joo pitihän sitä vielä erikseen tänään illalla lenkilläkin käydä pienellä happihyppelyllä kahden päivän itsensä saastuttamisen jälkeen.

Ennustatko mun kädestäni ? Part two..
Ennustatko mun kädestäni ? Part two..

Kirjoitettaessa soi My Dying Bride : 34.788%...complete

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:25

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus