Ex-Koripallotähti Pippen kävi Suomessa pelaamassa.

  • Toni

Silloin tällöin tykkään katsoa myös koripalloa. Pakkohan se on pitää kun kerran Äänekoskellakin asun =D Kun täällä on tuo koripallo ylivoimainen ykköslaji, siinä täällä ollaan aina pärjätty, parhaimmillaan sekä naiset että miehet ovat olleet samalla kaudella aivan kärkipäässä korisliigassa. Naiset ovat yhä jatkuvasti taistelelemassa mitaleista, miehet taas ovat valitettavasti pudonneet sarjaa alemmaksi. Joten onhan velvollisuus seurata ja tietää jotain koripallosta ! Oma tähtihetkeni =D siinä lajissa taisi olla 8.luokalla muistaakseni kun pelattiin "terveet ympyrät" turnausta ja voitettiin Äänekosken koulun yläasteluokkien alkuturnaus ja lähdettiin pelaamaan sitten muualle jatkopeleihin. Meidän luokalla oli yksi sen verran kova pelaaja & toinenkin koripalloa pelaava pelimies myös että niillä jo hyvin pärjättiin. Me muut edustettiin enemmän kunto & puolustuspuolta sitten. Se meidän ykköspelaaja pelasikin sitten aikuisena useamman vuoden ammattilaisena ulkomailla sekä oli yksi tärkeä lenkki miesten maajoukkueessakin pitkään. Ne pistemäärät noissa meidän peleissä ja kolmosten määrä jossain niissä matseissa olivat aivan huikeita.. Että ei kai niin ihme että edes vähän pärjättiin =D

Niin ja itse asiaan omien ikivanhojen muisteluiden jälkeen ! =D Niin toisen kerran jo ex-tähti jenkkilästä kävi näyttelemässä nykyisiä taitojaan korisliigassa, tällä kertaa kahden ottelun verran Torpan Poikien paidassa. Siitä toisesta matsista tuli tv-lähetyskin urheilukanavalta Espoon Honkaa vastaan. En muistanut katsoa sitä silloin livenä, mutta katoin jälkilähetyksenä tänään. Halusin ehdottomasti nähdä kuinka se Pippen siellä seassa pelaileepi !? Taatusti oli hyötyäkin, etenkin hän taisi nostaa joukkuetovereidensa suoritustasoa & pelasi vähän itsekin tehden muutaman korin. Etenkin levypalloissa ja blokeissa miehestä näytti olevan yhä eläkepäivilläänkin paljon apua.

Oli hyvä peli, pari Topon pelaajaa heitti melkein erehtymättömästi & Pippenin pienellä panostuksella, henkisesti varmaan hyvin suurella, kauden komeetta Topo jatkoi mahtavaa menoaan & on enää 3 voitto-ottelun päässä uudesta SM-koriksen yhden kauden ennätyksestä voittoputkessa.

Koripallo on maailmalla todella suuri laji, yksi suurimmista ja sitä pelataan miltei kaikkialla joten kyllä mielestäni tuollainen piristysruiske pienen shown kera on ihan paikallaan tänne vähän jäyhempään pohjolaan jossa tuo koripallon tasokaan ei aina välttämättä yllä aivan mahdottoman korkealla kansainvälisesti vertaillen. Joskin tässäkin lajissa piskuinen ja pieni Suomi on nostanut tasoaan. Parhaimmillaan se innostaa ainakin junnuja pelaamaan ja tähtäämään myös korkealle.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:08

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus