Kesäkuussa tapahtuu..

Näytetään blogin kirjoitukset, joissa aiheena on facebook.

Päivän syvälliset tekstini suoraan Facebookista !  3

Tälläiset 2 tekstiä kirjoitin tänään Facebookissa ajatusteni juostessa :

Paitsi että lasten suusta tulee totuus, niin mielestäni meillä aikuisilla on velvollisuus opettaa heille myös suvaitsevaisuutta. Sen opin myötä helpotamme paljon myös lasten elämää. Kuviteltu esimerkki vaikka koulumaailmasta : Lapsi kysyy toiselta miten teillä vietetään pääsiäistä ? -Lapsi vastaa : Ei mitenkään ! Siihen toinen lapsi : Sitten en kyllä varmasti leiki sun kanssas ! Eli ennaltaehkäisemme jo tulevia mahdollisia ongelmia opettamalla lapsia ymmärtämään erilaisuutta.

Näin pääsiäisenä olisi hyvä laittaa tähän jotain syvällistä. Yritän : En toivo itselleni niinkään mitään äkkirikastumista vaan toivon että ymmärrykseni ja kohteluni kanssaihmisiä kohtaan kehittyy ja jalostuu yhä paremmaksi ja paremmaksi. Raha vain helpottaa vähän elämää, mutta onnea sillä ei sinänsä kyllä saa. Meidän pahempia puolia on turha korostaa sillä ne valitettavasti nousevat esiin kyllä helpommin muutenkin joten on hyvä keskittyä siihen miten voisimme olla parempia ihmisiä.

Niin ja Hyvää Pääsiäista kaikille(niille jotka eivät sitä vietä niin hyvää päivää vaan) ! =)


Yksi projektini eteni valmiiksi ! =)

Luovuin ensin mielessäni kuntolaitteesta. Toki treenasin vielä hyvät jäähyväistreenitkin sillä ! =) Kävin ennen edellisessä blogissani kerrottua reissua tosiaan hommaamassa sängyn & vuodesohvan Jyväskylästä. Toisen olisin saanut vaikka heti mutta toista jouduin vielä odottelemaan noin 1-2 viikkoa. Tein kuitenkin jo kaupat ja lähdin sinne reissuun sitten "karkuun" ! =D Kotkassa ollessani sain tekstiviestin Sotkalta ja yhteystiedot että voisin sopia jakelusta. Mutta vielä olisi se "romu" eli kuntolaite kotona joka pitää poistaa että uudet huonekalut mahtuisivat kämppään !

Kun tulin reissulta, parin päivän lepäämisen ja palautumisen jälkeen aloin tosissani miettimään mitä tuolle kuntolaitteelle oikein tekisi. Soitin jo romuttamoonkin. Aiemmin olin ottanut yhteyttä myös huutokauppaan, mutta hakupalkat ja kaikki, eipä taida kannattaa.. muutenkin on niin iso laite kyseessä että sitähän ei tuosta noin vaan minnekään siirretäkään ilman suunnittelua, apuvoimia jne. Mutta sitten päätin vielä kokeilla Facebookia ja yllätyin kun hetkessä ilmaantui peräti 3 kaveriani jotka olivat siitä kiinnostuneita. Oikeastaan 2 heistä aivan tosissaan, kun kolmannelta puuttui tila sille. Noh pieni hintakilpailukin saatiin sitten lopulta edes aikaan ! =D Joka tosin ratkesi aika nopeasti. Niin hyvä Facebook, hyvä kun olet olemassa ! =)

Ja kun ostaja ehdotti samantien myös päivää milloin voisi tulla sen hakemaan, niin sehän oli aivan mahtava juttu ! Noh nyt muutama päivä sitten sunnuntaina oli sitten käsillä sen h-hetki eli hakuaika. Sitä ennen vielä tietty yksi jäähyväistreeni hyvin palvelleelle laitteelleni ! :) Ja hyvä siivous jo senkin takia että olisi helpompi siirtää se laite pois ! Purettiin laite 2 osaan & painopakka otettiin myös erikseen irti jotta oli helpompi siirrellä laitetta vaikeissa kohdissa kuten ovella. Ovi irti myös niin mahtui paremmin. Homma sujui varsin mainiosti reilussa 1-1,5 tunnissa suunnitteluineen. Mahtava homma että käytettynä ostamani laite sai yhä jatkaa hyödyllistä elämäänsä, nyt uudessa kodissaan ! =) Olisi ollut sääli antaa viedä se romuttamoon..

Sovin sitten seuraavana päivänä sängyistä ja olivat kuulemma liikkumassa keskiviikkona Äänekoskella päin joten sitten saisin ne huonekalut viimeinkin jo kotiini. Nyt täällä kotona tuoksuvatkin jo uudet huonekalut jotka sain äsken koottuakin :) Ensi yön nukunkin uudessa sängyssäni ! Vanha sänky notkuu vielä kämpässä pystyasennossa, mutta pian senkin kohtalo selvinnee. Kuntolaitteestani en olisi muuten luopunukaan jos olisi ollut ylimääräistä tilaa, mutta joskus on uudistuttava ja on se nyt kivempaa että koti näyttää taas enemmän kodilta kuin kuntosalilta. Ja nyt on sängyn paikkakin taas siellä missä tässä kämpässä sen tarkoitus onkin olla. Ennen siellä oli se kuntolaite. Jäihän mulle sentään penkki, levytanko, käsipainot & levypainoja. Ja kun haluaa vähän monipuolisemminkin treenata, voi aina mennä myös kuntosalille ja treenata sosiaalisemmin ! =) Tulevaisuuden haaveena on tietty isompi kämppä jonne tietty aion hankkia sitten vähän pienemmän mutta paremman kuntolaitteen sitten joskus !? =D

.. ja takaa.. ojentajapunnerrustanko penkillä. Tietty laitteesta löytyy myös ylätalja.
.. ja takaa.. ojentajapunnerrustanko penkillä. Tietty laitteesta löytyy myös ylätalja.
Edestä..
Edestä..
Reilut 10 vuotta palvellut kuntolaitteeni sai uuden kodin ! =)
Reilut 10 vuotta palvellut kuntolaitteeni sai uuden kodin ! =)

Jäähyväisblogia pukkaa !  1

Mietin tätä blogia jo viime yönä & meinasinkin herätä kirjoittamaan sen, mutta ehtii sen nytkin ! Tuli jotenkin mitta täyteen Facebookin, Cityn & muiden vastaavien juttujen kanssa ! Nyt tämä ajanhukka saa riittää !! Tämä tulee todennäköisesti olemaan (jos en sanojani peru ja tule toisiin aatoksiin) viimeinen blogini pitkästä aikaa ja samalla tavallaan jäähyväiset Citylle myös ! Haluan muutosta elämääni ! En tiedä johtuuko tämä helteestä, jostain uskonnollisesta heräämisestä vai mistä mutta nyt on muutosten aika..

Aikansa kutakin. Kiitos kaikille City-kontakteilleni vuosien varrella. Teistä on ollut iloa, mutta tällä hetkellä en näe mitään syytä jatkaa täällä oloani. Pikkuhiljaa poistan varmaan kuvani. Saatan kuitenkin jättää nimimerkin tänne jos tosiaan tulen toisiin aatoksiin. Mutta jos joku haluaa ottaa yhteyttä niin pikaviestejä käyn vielä silloin tällöin tsekkaamassa, mutta aion vähentää käyntejäni kunnes ehkä lopetan kokonaan. Siinä ajassa jos jotain kiinnostaa yhteydenpito niin voidaan vaihtaa kyllä numerot. Mutta muuten se on moro nyt, jään miettimään mitä elämälläni tekisin !?


Facebook-ilmiöstä

Äiti & isäpuoli olivat vähän lomailemassa joten kävin aina välillä talonmiehenä heillä katsomassa että kaikki on kunnossa, hain postit tms. Tuli sitten lueskeltua myös iso kasa paikallislehtiä jotka kyllä yleensäkin lueskelen läpi, mutta nyt vielä normaalia enemmän ajatuksen ja ajan kanssa. Sieltä jäikin paljon juttuja mieleen joten ajattelin purkaa nyt blogin muodossa ainakin yhden jutun niistä !

Joku tettiläinen oli päässyt tekemään kolumnin yhteen numeroon & varsin fiksu sellainen olikin ! Se käsitteli juuri Facebookia. Kirjoittaja oli päättänyt painostuksesta huolimatta pysyä poissa Facebookista ja perusteli sen myös oikein hyvin ! Sillä mitä järkeä nyt semmoisessa kehityksessä on että ensin käydään koulussa & koulupäivän jälkeen sitten kiireen vilkkaa kotiin seurustelemaan samojen koululaisten kanssa. Olisi se minustakin järkevämpää käydä tai mennä yhdessä jonkun hyvän ystävän/koululaisen kanssa jonnekin koulun jälkeen kuin kommunikoida saman henkilön kanssa vain fb:n välityksellä.

Hän otti kirjoituksessa esiin myös kiusaamisen jota tapahtuu netin välityksellä nykyisin myös paljon nuorten keskuudessa. Jotenkin voisin kuvitella että se sattuu yksinäistä ja kolhittua melkein vieläkin pahemmin kuin livenä kun tuo nettiyhteydenpito on kuitenkin aika kylmää touhua verrattuna toisen ihmisen lämpöön. Ja jos se menee siihen että nettiyhteydenpito on lähes kaikki mitä elämä sisältää, ei ihmekään että ihminen saattaa voida hyvinkin pahoin.

Itse olen sitä mieltä että kaikki uusi ja vanha on sopivissa määrin ihan ok. Itsekin mielelläni kokeilen kaikkea uutta jossei siihen liity liikaa ikäviä juttuja tai ihmisiä. Joskus jopa ennakkoasenteitakin ja pelkojakin rikkoen. Kunhan mistään ei kehity ongelmaa tai pahaa pakkomiellettä. Kuitenkin tästä Facebookista on sellainen pieni muodostumassa. Kyllähän sen näkee sillä kyllä se oikean näkemisen ja koskettamisen pitäisi aina tietokoneen ruudun voittaa ! Kuitenkin tämä kehitys on mennyt monella siihen että fb:ssä roikutaan aivan liikaa ja perusteettomasti kun voisi kohdata oikeastikin ne samat ihmiset jotka ovat lähellä tavattavissa. Eri asia on tietty se että on hyvä pitää yhteyttä fb:n kautta heihin jotka asuvat jokapäiväisestä elämästä tavoittamattomissa, mahdollisesti ulkomailla.


Facebook-juhlaviikko ! =D

Niin sain ton 100 kaverin rajan rikki Facebookissa tällä viikolla, JEE ! =D Joo edelleenkään en ole julkkiksia kaveriksi pyytänyt kuten joillakin ystävillänikin on tapana.. tai no on mulla tavallaan 1 julkkis & 1 julkkiksen naisystävä kaverina. Se julkkiskaan ei ole hirveän tunnettu muuten kuin erotiikan piirissä luulisin.. ja olen hänet tavannut ja jotain jutellutkin & kun hän on vielä oikein hyvännäköinenkin niin hänet kyl kaveriksi halusinkin sitten ! =) Ja sitten toi julkkiksen naisystävä on tunnetun bodarin vaimokin peräti vissiin joka on kaverina ihan lisäravinnetilausten takia ! =)

Noh mutta kun en ole vielä kovin kauaa Facebookia käyttänyt, niin saattaahan sitä joskus innostua yrittämään saada julkkiksiakin kaveriksi, eihän sitä koskaan tiedä !? Niin ja on mulla täältä Cityn kautta tutuksi tulleita ystäviäkin sentään nyt nopean muistelun jälkeen vissiin 4 Facebookissa !? :) Joo, tämä on nyt tätä nykypäivää ! Pääosin nuo kaverit ovat Facebookissa pitkän linjan tuttuja, sukulaisia, vanhoja kaverilöytöjä tai nykyään läheisiä kavereita, mutta kyllä nykyisin jos kohtaan kiinnostavia ihmisiä missä milloinkin niin ei tule välttämättä ensimmäisenä enää mieleen heittää tai kysyä puhelinnumeroa tai tarjota käyntikorttia vaan kysyä että onko hän Facebookissa !? =)


Leikkimielinen'Ketä-BB-henkilöä-muistutatTesti'!=D

Huomasin Facebookissa että yksi kaveri oli tehnyt tälläisen höpsön pöpsön testin. Btw tähän väliin fakta että mulla on peräti 2 Cityn kautta tutuksi tulleita kavereita Facebookissa & just se toinen niistä oli tehnyt tän testin ! =D Et kyllä tää on vaan hyvä paikka.. =P Ei vainen, onhan niitä kavereita täällä Cityn listoilla monta kymmentä lisää, mutta ei sillei et ois jäänyt pysyvästi aktiivisiksi kavereiksi et ois viitsinyt Facebookissa pyytää kaveriksi. Tääl on lähinnä niitä unohtuneita hyvän päivän tuttuja. En edes muista varmaan enää kaikkia täältä kaverilistalta kun suurimman osan kanssa en oo varmaan vuosiin jutellut sanaakaan.. x) Mut niin nyt pienen aasinsillan kautta siihen testini tuloksiin :

Ketä BB-talon asukasta muistutat? Hei oikeesti, olet Marika!
Olet positiivinen ilopilleri ja energinen hössöttäjä.
www.mtv3.fi

Oh no nyt se sit selvisi; oon lepso ! x) Kuinka tän nyt äidillenikin kertoisin.. :P


Jippii, ystävät kokoontuvat ! =)

Liityin 3 viikkoa sitten tiistaina 14.9 Facebookiin & tänään tuli 60 täyteen ystävien määrässä.. =) Ihan hyvä siihen nähden ettei näin vanhalla enää kaikki samanikäiset kaverit viihdy sellaisissa humputuksissa eikä vanhoja koulukavereitakaan niin vaan aina sieltä löydä kuin toivoisi.. :p No panostetaan sitten nuorempiin ystäviini ! =D Jatkan etsimistä kuitenkin & toivottavasti jotkut yllättävät ja löytävät myös minut !? =D Mut kiva homma, on toi Facebook ihan hyvä juttu kunhan ei turhaan siellä tuntikaupalla roiku :)