Facebook-juhlaviikko ! =D

  • Toni

Niin sain ton 100 kaverin rajan rikki Facebookissa tällä viikolla, JEE ! =D Joo edelleenkään en ole julkkiksia kaveriksi pyytänyt kuten joillakin ystävillänikin on tapana.. tai no on mulla tavallaan 1 julkkis & 1 julkkiksen naisystävä kaverina. Se julkkiskaan ei ole hirveän tunnettu muuten kuin erotiikan piirissä luulisin.. ja olen hänet tavannut ja jotain jutellutkin & kun hän on vielä oikein hyvännäköinenkin niin hänet kyl kaveriksi halusinkin sitten ! =) Ja sitten toi julkkiksen naisystävä on tunnetun bodarin vaimokin peräti vissiin joka on kaverina ihan lisäravinnetilausten takia ! =)

Noh mutta kun en ole vielä kovin kauaa Facebookia käyttänyt, niin saattaahan sitä joskus innostua yrittämään saada julkkiksiakin kaveriksi, eihän sitä koskaan tiedä !? Niin ja on mulla täältä Cityn kautta tutuksi tulleita ystäviäkin sentään nyt nopean muistelun jälkeen vissiin 4 Facebookissa !? :) Joo, tämä on nyt tätä nykypäivää ! Pääosin nuo kaverit ovat Facebookissa pitkän linjan tuttuja, sukulaisia, vanhoja kaverilöytöjä tai nykyään läheisiä kavereita, mutta kyllä nykyisin jos kohtaan kiinnostavia ihmisiä missä milloinkin niin ei tule välttämättä ensimmäisenä enää mieleen heittää tai kysyä puhelinnumeroa tai tarjota käyntikorttia vaan kysyä että onko hän Facebookissa !? =)

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus