Florida-St.Louis underia !

• Toni

Viime yönä oli NHL:ssä peli jonka huomasin todella usein päättyvän vähämaalisena. Aivan mututuntumalla sitten pelasin tätä kohdetta, sen tarkemmin miettimättä joukkueiden maalivahteja, puolustajia tai hyökkääjiä. Luotin tilastoihin & kun sopivasti viime peleissä olivat paukuttaneet 3-4 maalia & koko pelin maalit olivat olleet usein yli 5.5 maalia niin ajattelin että tähän väliin he pelaavat sen tutun vähämaalisen keskeisen pelinsä..

Pelasin alle 5,5 maalia. Siihen oli suurin panostus ! Sitten myös alle 4,5 & alle 3,5 maalia sekä harvinaisempaa pelimuotoa mulle eli 1.erän maalit ja siihen vedoksi alle 1,5 maalia. Tulos : Florida-St.Louis 1-2 & 1.erä 1-0 eli kaikki vedot osuivat ! :) Tänään pelasin noissa suurien jalkamallomaiden kohtaamisissa tasureita esimerkiksi. Ja nyt seuraamaan taas Ranska-Brasilia matsia ! =)

Kirjoitettaessa soi Ranska-Brasilia puoliajan taustamelua..