Futistietokilpailukymysys !

  • Toni

Näin tilastonikkarina mulla ois vaikka millaisia kysymyksiä Teille esitettävänä, mutta nyt sopivasti kun huomenna MM-jalkapallokarsinnat jatkuvat ja Italiakin pelaa kotipelissään niin ajattelin kysyä tälläistä.. Italia on hävinnyt vain 3 kertaa koskaan pelaamissaan MM tai EM-karsintojen kotipeleissään ! Mille kolmelle joukkueelle Italia on hävinnyt kotonaan ?

Niin ja sitten toinen erittäin mielenkiintoinen fakta ! Kroatia aloitti omana maanaan ensimmäiset jalkapallon arvokisojen karsinnat syyskuussa 1994 & on ehtinyt pelata 7 eri arvokisakarsinnat. Se on ollut näissä aivan uskomaton kotijoukkue, 33 kotiottelua & pyöreät nolla kotitappioiden saldo !!! Tuohon faktaan perustuen prosentit vakiossa Kroatia-Englanti pelissä ovat aika pyllyllään 31 34 35 %. Eilen taisi olla Kroatian voittoa pelattu vain 28 prosenttia jos oikein muistan. Viime karsinnoissa Kroatia voitti Englannin kaksi kertaa ja romutti silloin vika pelissä Englannin arvokisahaaveet.

Toki Englannilla on revanssin paikka ja vahva joukkue itsekin. Ei pidä unohtaa kuinka Englanti maksoi potut pottuina Saksalle vuoden 2002 MM-karsinnoissa häviten ensin kotonaan 0-1, mutta voitti sitten vieraissa Saksan peräti 5-1 ! Silloin Saksalla oli ehkä pieni lamakausi vielä menossa futiksessa, mutta nythän Saksa on taas melkoinen kone.. En siis pidä täysin mahdottomana Englannin voittoa mut vakion prosenttien perusteella ohipeli Englannista on perusteltua. Tasapeli voisi olla hyvä pitkävetovalinta tuohon kohteeseen !?

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:55

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus