Gallhammer & muutakin naisasiaa !

  • Toni

Joo luin tänään mielenkiintoisen jutun tästä kolmen japanilaisnaisen Gallhammer-bändistä. Kolmekymppisiä gimmoja & tyylisuunta on black metal/punk/doom-sekasotkua. Pari kolme biisiä olen radion erikoisohjelmasta kuullutkin. Ihan mielenkiintoinen naisenergiatuttavuus siis & mikä parasta varsin omaperäinenkin. Kaksi kokopitkääkin ovat ehtineet tehdä ja Suomessakin käyneet jo soittamassa. Erikoinen alku heillä ainakin on ollut sillä pääsyvaatimuksena bändiin oli suurinpiirtein soittotaidottomuus =D Kuitenkin kaikki bändin naiset osasivat laulaa sentään jo valmiiksi. Ideana olikin kehittää oma melkoisen mielenvikaiselta kuulostava tyyli.. =P Esikuvat löytyvät enimmäkseen 80-luvulta kuten Sodom. Pitäis varmaan hankkia koko levy kuunneltavaksi luulisin !?

Ja lisää naisasiaa, hävettää tuo rahojen pihtaaminen naisvaltaisilta alalta eli sairaanhoidosta. Tekevät elintärkeää työtä meille kaikille, joten mielestäni ne palkankorotukset kuuluisivat kyllä heille aivan ehdottomasti ! Kaikkiin ehkei niin välttämättömiin tietöihin tms. rahaa kyllä tuntuu riittävän.. jotain järkeä näihinkin hommiin siis päättäjät. Jos miehiä olisi enemmän hoitoalalla niin varmaan sitä rahaakin helpommin irtoaisi vai mitä olette mieltä ?

Kirjoitettaessa soi Candlemass : Chapter VI

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:11

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus