Halusin iltapelejä varten vähän lisää pelimerkkejä

  • Toni

..joten tein yhdelle pelitililleni hyvin todennäköisen järjestelmän josta olisi etenkin hyötyä jos kaikki nämä 4 valitsemaani päiväpeliä osuisi. Ja jotta pääsisi tavoittelemaan etenkin järjestelmillä ja vähän isoimmilla hakukertoimilla illemmalla vähän isompaa saalista. Jännimmäksi meni päivän eka peli Everton-Fulham 1. Tää on jännä parivaljakko. Mitä nyt Fulham on muutaman vuoden tahkonut putkeen Valioliigassa niin tässä otteluparissa tulee käytännössä melkein aina kotivoitto, erittäin kummallista ! =D Kaiken lisäksi Evertonilta puuttui vielä kotivoitto tältä kaudelta. Pelannut vieraissa paljon paremmin. Kiitos Sahan kun teki kaipaamani voittomaalin 87. minuutin kohdalla.

Sitten Saksaan ja sieltä poimin 2 kotivoittoa. Werder Bremen-Hertha 1. Hertha aloittanut kauden yllättävänkin hyvin ja vieraissa myös, joten Bremenillä oli tasoonsa nähden yllättävän iso kerroin. Ne mättikin taas maaleja niin tuttuun tapaansa. Käytännössä 20 minuutin jälkeen peli oli jo ohi kun tilanne oli jo 2-0. Peli päättyi 4-1. Sitten Bayern Munchen piti jännityksessä antamalla vastustajalleen rankkarin ja tilanne sen myötä olikin varsin pitkään 1-1 kunnes lopussa Munchen iski kaksi kertaa ja ottelu päättyi 3-1.

Sitten Skotlantiin missä on yleensä 2 ylivoimaista joukkuetta. Toinen näistä eli Rangers johti jo puoliajalla 5-0 =D Ja niihin lukemiin ottelu myös päättyi kotipelissään Invernessiä vastaan. Joten jee kaikki 4 oikein kuten osasin olettaakin ja toivoin.. =) Vielä nämä pienet kertoimet tähän loppuun :

Fulham 1 1.68
Werder Bremen 1 1.72
Bayern Munchen 1 1.17 &
Rangers 1 1.20

Ja nyt pelaan niitä iltapelejä !

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:53

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus