Harmoninen Jazzpäivä ! =)

  • Toni

Juu eilen alkoi taas jokavuotinen jazz-viikko täällä Äänekoskella & olin itsekin menossa mukana ! =) Ex-äänekoskelainen hyvä kaverini tuli käymään vuoden tauon jälkeen täällä juuri eilen & se oli hyvä syy mennä rantaan vähän juopottelemaan.. :) Siellä olikin kansaa melkosesti jazz-teltan läheisyydessä. Lähinnä nuoria jotka bilettivät siellä kun eivät pääse vielä baariin eivätkä menneet sisälle telttaankaan. Aikansa jutskattua uusimpia kuulumisia lähdin sisälle telttaan ! Olinhan jo etukäteen ostanut lipunkin..

Kulttuuritekona näin vasta ensimmäistä kertaa sitten Eppu Normaalin eikä se pettänytkään :) Tuli törmättyä sitten lisää ex-äänekoskelaisiin joita tapaa aina näin Jazzien aikaan ! Mielenkiintoisia kohtaamisia, fiilis oli koko illan hyvä, pariin uuteenkin kaverin kavereihinkin tuli tutustuttua, nähtyä vähän sukulaisiakin ja oli kiva pitkästä aikaa jutskata hyvän lapsuuden/nuoruuden ystävän kanssa jonka kanssa tuli aina pelattua jalkapalloa.. :D Oltiinkin jo vähän erkaannuttu, nähty on monesti ennenkin baareissa ja näin mut ei vaan ole syystä tai toisesta tullu lähestyttyä ja juteltua. Nyt sekin tuli korjattua, oli todellakin harmoninen hyvien kohtaamisten päivä ! :)

Keitelejazz 21.07.2010 : Eput
Keitelejazz 21.07.2010 : Eput
Peppu Normaali !  =)
Peppu Normaali ! =)

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:41

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus