HENKINEN VALMISTAUTUMINEN ON JO ALKANUT !

  • Toni

Meinaan jalkapallon MM-kisoja ajatellen. Tää on mulle se hienoin tapahtuma mitä penkkiurheilussa voi olla. Ekat mm-kisat mitkä muistan & fanitin ja milloin itsekin pentuna käytännössä joka päivä pelasin ovat Meksikon vuoden 1986 kisat ! Englanti-fanina en voi unohtaa kun Maradona jallitti koko englantilaispuolustuksen & tuikkasi pallon lopulta maaliin (yksi kaikkien aikojen hienoimmista maaleista) sekä sitä Maradonan "jumalan käsi"-maalia ja näin Englanti putosi pudotuspeleissä jatkosta. Taustoja on jo kisoja varten tullut ahkerasti tutkittua & tapahtuma on myös todella hieno vedonlyönnillisesti, mutta kisat merkitsevät mulle ennenkaikkea suuria tunteita & nautittavia elämyksiä. Kyllä sitä Englantia vieläkin tulee yhtenä joukkueena kannatettua, mutta realismi sanoo ettei Englanti välttämättä tule menestymään näissä kisoissa. Missä ovat hyökkääjät ? Ei ole enää takavuosien Gary Linekeriä, Alan Shearerkin lopetti jo maajoukkueuransa. Rooney ei ehkä pysty pelaamaan & Owen on kärsinyt koko kauden loukkaantumisista eli ei voi olla täydessä terässä kisoissa. Yllätyksiä tulee aivan varmasti kuten joka kisoissa, mutta mistäköhän maanosasta tällä kertaa ?

3 kommenttia

Anonyymi

3.6.2006 15:18

Toistaako historia itseään? Muistan ekoina katsominani kisoina -74 finaalin Länsi-Saksa - Hollanti. Ja pettymykseni, kun Hollanti hävisi. Tosin tällä kertaa kiistakumppanit taitavat olla ottelukaaviossa samalla puolella, joten kohtaaminen olisi ennen finaalia.

Espanja saa minun kannatukseni Hollannin lisäksi. Ja Afrikan maiden läpilyöntiä odottelen myös. Mutta tällä kertaa sekin taitaa jäädä odottamaan tulevia kisoja.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Toni

5.6.2006 13:31

Kyllä mäkin muistan katsoneeni jotain jo edellisistä eli vuoden 1982 kisoista, muttei oikein vielä jaksanut keskittyä moiseen, tais leikkiminen olla tärkeempää vielä sillon. Joten vuoden 1986 kisat ovat ensimmäiset mitä todellakin seurasin suurella innolla. Toivottavasti Brasilialle löytyy tänä vuonna kunnon haastajia !

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 11:45

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus