Heroes alkoi.. & jalkapalloasiaa..

  • Toni

Ihan mielenkiintoisen oloinen sarja vaikkei ehkä niin mulle tarkoitettu. Muistan kyllä nuoruudesta yhden hyvän kaverin joka keräsi Marvelin lehtiä kuten Hämähäkkimiestä, Ryhmä X:ää tms. Itse pysyttelin enemmän Aku Ankassa, Tex Willerissä, Busterissa jne. Toki noitakin lehtiä jokunen tuli luettua, mutta se ei ollut niin mun juttu.

Oho olipas "kauhea" yllätys kun Suomi pelasi Espanjan kanssa 0-0 ! =D Toivottavasti Suomi ei saa nyt näiden jatkuvien maalittomien pelien myötä tylsän joukkueen mainetta ? Tulee ihan mieleen muutaman vuoden takainen shokkiyllätys EM-voittaja Kreikka joka pelasi myös todella kurinalaista puolustusvoittoista peliä saksalaisen valmentajan johdolla. Mutta kaikki keinot on otettava käyttöön kun pelataan tuloksesta ja menestyksestä ! Ainakin Suomi osaa puolustaa ja hyvin.. ja kun tiedämme että muutama kohtalainen maalintekijäkin löytyy niin vielä kun tuo pelityyli jalostuu hieman enemmän niin ehkä saamme nauttia myös niistä maaleista..

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:13

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus