Hetkessä odottamattoman sosiaalinen ilta !

  • Toni

Eilisen iltaisen jalkatreenin & vasta illalla uuden veikkauksen pelilistan hakemisen myötä ei nukuttanut tai malttanut mennä kovinkaan aikaisin nukkumaan. Niimpä tuli tänään sitten otettua vielä pienet iltatirsat ! Ajattelin herättyäni että jos kaupassa ehtis vielä käymään lähinnä maitoa hakemassa & samalla ärrällä tsekkaamassa päivän vihjeet niin hyvä ja samalla alkoi sitten tapahtumaan..

Nuoruuden hyvä kaveri(ei asu enää täällä) soitti uudesta numerostaan joka tulikin tottakai talletettua. Jalkapallon & tietokonepelien myötä yhteisiä muistoja kyllä riittääkin.. pieni muistelu oli paikallaan kun kaveri oli vastikään katsonut erikoiskanavalta dokumentin vuoden 1990 Italian jalkapallon MM-kisoista sillä silloin juuri tuli paljon pelailtua ! Niihin aikoihin tuli meidän nuorukaisten otettua ensikosketukset vedonlyöntiinkin kun tuli Lontooseen pelattua ja oli parin minuutin päässä että ois tullut ihan pikkupanoksella 120 000 mk. Sen muistaa joka kerta kun tuohon kaveriini törmää.. kuten myös nyt !

No sitten toinen kaveri soitti ja se risteily varmistui, jees ! =) Tarpeeksi lähtijöitä eli se on kannattavaa. Noh sitten pääsin jo kauppaankin puheluiden jälkeen lähtemään. Siellä viime minuuteilla sitten kassajonossa ollessani huomasin pari viikkoa sitten tutuksi tulleen tyypin. Noh tietty sain sitten autokyydin parin hänen koiransa kera, mutta en kotiin asti sillä piti käydä vielä R-kioskilla..

Noh kiitettyäni kyydistä, seuraava tuttava ilmaantui jo näköpiiriini R-kioskin ikkunassa.. yksi tyyppi jonka kanssa tulee aina Vakioveikkauksesta ja muutenkin vedonlyönnistä puhuttua. Ja aikansa taas niistä löpistyäni, tulee ovesta vielä yksi vanha jalkapallokaveri jonka kanssa myös hetken futiksesta vielä juttelin. Hieman vielä iltaunista tokkurassa olleena lähdin talsimaan kotio päin ihmetellen että jopas oli pienen ajan sisään yllättävän paljon sosiaalista kanssakäymistä. Kaikki tapahtui reilun tunnin sisällä.. ja mä kun ajattelin vain rauhassa väsyksissä käväistä pikaisesti kaupungilla puhelimenkin illan levätessä.. Ajattelin myös että nythän minulla on myös päivän blogiaihe tässä ! =D

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus