Hieno ilma = hyvä fiilis =)

  • Toni

Tulimpa juuri reippahalta lenkiltä ja ei voi muuta kuin hymyillä kun aurinko valaisee niin kirkkaasti & lämpimästi tuolt taivaalta :) Aika kesäiset fiilikset tuolla ulkoilmassa tulee ah =)

Oon innostunut nykyisin katsomaan lauantaisin kakkoselta noita tanskalaisia dokumentteja. Johtunee osin myös siitä kun yleensä taidan lauantaisin heräillä noihin aikoihin jos en sitten peliuutisia ole unenpöpperössä ennen sitä katsonut =D Jos näin yleensä kyllä jatkan vielä unia.. Yleensä ne ovat eläinaiheisia kuten tänäänkin.

Sika oli tänään aiheena. Tais olla puolentunnin informatiivinen paketti. Opin että siat ovat yllättävänkin viisaita. Oppivat paljon nopeammin esim. kuin koirat uusia juttuja ja temppuja. Sopisi hyvin siis myös sirkukseenkin. Sikaa taidettiin pitää jopa 3. tai 4. älykkäämpänä eläimenä ja niiden aivot ovat osittain varsin paljon ihmisen aivojen kaltaiset. Se oli mielenkiintoinen ohjelma ! =)

Mutta nyt vedonlyönnin ihmeelliseen maailmaan.. ja kaupassakin pitäisi käydä.

Tilastotiedettä eli normaalia arkeani vedonlyönnin parissa..
Tilastotiedettä eli normaalia arkeani vedonlyönnin parissa..

Kirjoitettaessa soi Mors Principium Est : Liberation = Termination

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:28

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus