Hiljaisen sunnuntain kunniaksi vielä toinen blogi.

  • Toni

Eipä tässä mun elämässä aina niin paljoa tapahdu, joten on hyvä vaihteeksi taas nyhjästä tyhjästä asiaa ! Unohdin mä yhden jutunkin äsken mainita. Nimittäin kauan mua palvellut kello hukkui eilen. Joo olen kyllä välillä mestari hukuttamaan tavaroita. Onneksi viimeiset hävinneet esineet ovat olleet vanhemmasta päästä niin ei harmita niin paljoa. Kymmenisen vuotta toi kello taisi ranteessa kuitenkin olla. No nykyään pärjää kyllä kännykälläkin, mut kai se on kuitenkin uuden kellon oston vuoro seuraavaksi. Tosin pieni mahdollisuus sen löytymiseen on vielä olemassa kun yhdessä kämpässäkin tuli eilen käytyä.

Meinas äsken mennä muuten hermot kun yritin koneen kautta pelata päivän vedonlyönnit, niin siellä oli joku toimintahäiriö. Niinpä suuntasin sitten kohti kioskia ja nyt on olo kuin rakilla kun kastuin sen verran lahjakkaasti. Kele. Tälle päivälle muuten satsasinkin oikein kunnolla !!! Saas nähdä miten pelien ja sarjojen seuraaminen sekä tilastotiede tuottavat tulosta tällä kertaa ? Toiveet ovat ainakin korkealla ! Mutta mahdollinen tappiokin otetaan kyllä hymyssä suin vastaan. =) Niin paljoa en kuitenkaan satsannut.

Illalla aion linnottautua tv:n ääreen katsomaan Real Madrid-Barcelona peliä ja samalla voisi napostella kaikkea hyvää syötävää. Kiva rauhallinen ilta siis tiedossa.

1999 Blackhair.
1999 Blackhair.

Kirjoitettaessa soi Faith No More : Angel Dust

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:39

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus