Huima kolmoseen, JJK veikkausliigaan ?

  • Toni

Joo tämän päivän blogi koskee jalkapalloa. Toinenkin aihe olisi varastossa päivällä tapahtuneesta, mutta siitä sitten vaikka huomenna. Joo, aloittakaamme iloisista uutisista ! JJK on lähellä & koko Keski-Suomi täten vihdoin ja viimein saada joukkue pelaamaan jalkapalloa pääsarjassa, jihuu ! =) Viime vuonnahan perustin keskustelunkin tänne Cityyn JJK:n hyvän menestyksen johdosta. Silloin ei puhti riittänyt aivan loppuun asti hyvästä kaudesta huolimatta. Tänään JJK kaatoi viime kautena Veikkausliigassa pelanneen Viikingit taisteluvoitolla 1-0. Täten JJK siirtyi sarjajohtoon Viikinkien ohi 2 pisteellä. Kummallakin joukkueella 2 matsia jäljellä. Voittamalla ne molemmat JJK nousisi varmasti, sillä Ykkösen kauden paras nousee suoraan & kakkosella on mahdollisuudet karsinnan kautta. Karsinnassa tulisi kuitenkin vastaan joku vähintäänkin muutaman vuoden veikkausliigakokemusta nauttinut kova rutinoitunut joukkue. Joten toivoa sopii että nousu olisi suora, camoon JJK u can do it ! Ja jos ensi kesänä nähdään Jyväskylässä Veikkausliigaa, on varmaa että itsekin jonkun pelin aion käydä kyllä katsomassa !

Sitten ne surulliset jalkapallouutiset ! Ei jäänyt enää jännitettävää viime kierrokselle kun Huima hävisi tänään IFFK:lle. Koko kesän vaivanneet loukkaantumiset haittasivat taas loppukautena pahemmin ja se on näkynyt numeroissa. Keskivaiheilla kautta oli hyvä kirivaihe, mutta loukkaantumiset söivät kapeaa materiaalia liikaa. Viime kausina mitä Huima on pelannut Kakkosessa, on ollut aika sama kaava; yli odotusten sujuva alkukausi melkein sarjakärjen tahtiin joka hiipuu sitten puolivälin jälkeen kautta jolloin voitot ovat äärimmäisen harvassa. Nyt kun tämä kausi alkoi jo huonosti avainpelaajienkin loukkaantumisilla, saattoi jo alkukaudesta arvata et ihme on jos säilyy. Kuitenkin melkein viime kierrokselle asti säilyi silti jännitys putoamisen kannalta, mutta jälleen kerran aivan loppukausi oli totutun surkea. Ei voi mitään, ens kaudella täällä nähdään Kolmosta johon Huima taitaa olla hiukan liian hyvä. Joten jos positiivisesti ajattelee, rökälevoittoja voi olla sitten kyllä luvassa.. jos vain joukkue ei kauheata pelaajakatoa näe heikentymisen nimissä. Muuta tavoitetta ei ainakaan voi olla kuin nousta takaisin kakkoseen. Niin ja ehkä paikallisotteluakin on ens kaudella luvassa kun Huima ei ole ainoa äänekosken joukkue.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:54

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus