Huima-FKJ 2-3(0-0) 1x2 > 1.18 6.00 9.50

• Toni

Kävin toisen puoliajan katsomassa ja hyvä niin sillä silloin alkoikin vasta tapahtua ! 45 minuuttia pelattu & juuri 2.puoliaika aloitettu & Huima iski ensimmäisen kerran. Ei hirveän kauaa sen jälkeen niin hyvän syöttökuvion päätteeksi Huima pääsi läpi ja tarkka veto oikeaan alakulmaan. Peli alkoi näyttää jo selvältä.. etenkin kun muistaa vastustajien tasonkin, 4 pistettä tähän mennessä koko kaudelta & Huimalla hieno jakso ollut ja kohonnut itseluottamus kun maaleja ja voittojakin alkanut tulemaan jo ihan kivasti viime aikoina. Mutta tämä on jalkapalloa..

2-0 tilanteessa Huimalla oli vielä pari läpiajoa ja pari muutakin paikkaa, mutta tuhlaamista oli nyt paikoissa. Juoksemalla Huima pääsi helposti kyllä FJK:n pakkien ohi kun juoksupalloja tuli, niistä tulikin ne pahimmat paikat. Huimalla ilmeisesti oli jo liikaa hyvänolon tunnetta joka kostautui pahasti. Kavennus 1-2:teen tuli aika lepsun puolustamisen jälkeen. Ja 15-20 minuuttia ennen loppuvihellystä pallo kieri halvasti lopulta Huiman maaliin hieman onnekkaasti. Ohhoh, Huiman loppukiriä odottelin ja uskoin siihen vielä ja kyllä siellä vielä yritystäkin oli, mutta FJK sai itseluottamusta lisää ja yllättävästi sai myös pienen painostusjakson lopussa. Sitten ihan loppu pelattiin taas FJK:n maalilla kunnes n. pari minuuttia yliajalla tuli FJK:n vastahyökkäys ja todella yllättävästi yllätti yläkulmalaukaus viime pelissä parhaaksi palkitun, tänään hieman epävarman pelin pelannut Huiman maalivahdin. Yleisössä katsottiin epäuskoisesti toisiimme et näinkö tässä kävi..

Voitolla Huima olisi noussut sekä eilen hävinneen FC Espoon & tänään hävinneen Sinimustien ohi. Vähintäänkin olisi pelitilanteisiin nähden ollut oikeutettua tasapeli. "Varma" voitto kääntyi lopulta tappioksi, todella yllättävä peli ja se näkyi kertoimissakin. Rahat olisi saanut peräti lähes 10-kertaisesti takaisin pelaamalla vierasjoukkuetta. Huiman tämän vuoden pelien kirous onkin ollut huonoissa kotipeleissä. Tänään olisi ollut eväät helppoon voittoon, mutta jalkapallossa lasketaan maalit, eikä aina useat maalipaikatkaan riitä yhdessä pelissä hyvään tulokseen. Siihen perustuvat myös suurikertoimiset yllätystulokset joita useat vedonlyöjät aina kyttäävät todennäköisyyksiä laskeskellen..

Kirjoitettaessa soi Cannibal Corpse : Innards Decay