Huima-Kaapo 1-1(1-0)

• Toni

Taas oli Huiman kotipeli & olin tietysti peliä katsomassa. Nyt olikin varsin kova vastustaja, sarjanelonen Kaapo Kaarinasta. Peli oli kaiken kaikkiaan tasainen. Huima hallitsi eka puoliaikaa ja menikin ansaitusti 1-0 johtoon JJK:n brassiavun tehdessä upean osuman jälleen ! Vinny eteni oikeaa laitaa ja pallo keskitettiin hänelle. Maalivahti oli vähän ulkona ja pakki lähes rinnalla, huusin jo että vedä roikku.. mutta Brassi tekikin toisen hyvän ratkaisun, pysähtyi ja vei pakin nakkikioskille ja jatkoi pari askelta ja moken nenän edestä ei kovaa vaan tarkasti yläkulmaan ! Aijai mikä maali ! Kaapolla oli eka jaksolla myös pari pahaa tekopaikkaa, toinen vaparista jonka Huiman maalivahti Wackilin torjui vasemmasta nurkasta & toinen oli puolittainen läpiajo kun Kaapon musta mies Eloma Ilondo nosti niukasti yli pallon ylärimaa nuollen.

Toinen jakso oli enemmän Kaapon hallintaa, Huima ei enää pystynyt painostamaan peliä niin vahvasti kuin eka jaksolla. Ja lopulta se tasoitus tulikin kulman jälkitilanteesta tarkalla sisäsyrjälaukauksella melko kaukaa. Huimalla oli juuri vähän ennen tasoitusta mahdollisuus mennä 2-0 johtoon kun Vinny pääsi puskemaan melko avopaikasta tosin syöksyen ja pallo ei mennyt maalin, jatkotilanteesta tuli vielä veto muttei sekään uponnut ja sitten pian tosiaan tuli se tasoitus. Eli pientä jossittelun makuakin jäi kun kolme pistettäkin olivat todella lähellä. Mutta kaiken kaikkiaan aika oikeutettu tulos tämä tasuri, Huima hallitsi avausjaksoa, Kaapo toista puoliaikaa.

Olen nyt nähnyt Vinnyn pelaavan kolme peliä, enempää se ei kotipelejä olekaan pelannut, siis tämä JJK-apu. Ekassa nähdyssä pelissä hänen panos ei ollut erityinen, oli muuta massaa. Viime pelissä oli jo hyvä, teki yhden hienon maalinkin ja valittiin ottelun parhaaksi pelaajaksi. Tänään hän oli aivan pitelemättömän loistava, tosi taitava pallon kanssa, aina kun hän sai pallon, tuli lähes tilanne. Hän kuljetti, harhautti ja keskitti vahvasti, palloa oli vaikea saada kenenkään häneltä pois. Tänään jälleen yksi tärkeä maali ja kahden tähden pelaaja. Kyllä Vinny on nostanut Huiman tasoa hyökkäyspäässä merkittävästi.

Huima keltaiset Vs. Kaapo valkoiset vapaapotkutilanne menossa..