Huima-Sinimustat 2-1(1-0)

  • Toni

Jee vain yhden maalin taika loppui vihdoinkin 13. kierroksella kun Huima voitti ansaitusti Interin kehitysjoukkueen Turun Sinimustat ! =) Tähän mennessä Huima oli tehnyt korkeintaan vain 1 maalin per peli. Huima oli kyllä enemmän hallitseva joukkue tässä pelissä ja menikin johtoon eka puoliajalla ottelun parhaana palkitun Vinnyn komeasta nilkkapotkuvaparista. Huima taklaili hyvin ja sai aikaan enemmän painostusta. Kuitenkin sitten 2.puoliajalla tuli aika halpa maali ja tyhjiin pääs Sinimustat laittaan pallon. Aijai nyt odoteltiin sitten yleisössä taian murtumista ja kuin varkain Huimalle tuli 85.minuutilla rankkari. Ite en huomannut eikä vieruskamutkaan että mistä ihmeestä se oikein tuli ? =D Mut hyvä että tuli kuitenkin. Kontaktia siinä ei juuri näyttänyt olevan joten päättelin et käsi sen täytyi olla.

Tärkeä voitto ja taistelu sarjapaikasta jatkuu tähtäimessä ÅIFK, Fc Espoo & Sinimustat seuraavaksi taulukossa. Kahden pelin voittoputki alla ja seuraava peli onkin varsin kovaa Kaapoa vastaan kotipeli, hyvä Huima, Huima venyy !

Bongasin värjätyn Valderraman Huima-Sinimustat Sinimustien pelipaidasta ! =D
Bongasin värjätyn Valderraman Huima-Sinimustat Sinimustien pelipaidasta ! =D

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus