Huomioita tämän kauden Italian Serie A:sta..

  • Toni

On kaksi asiaa mitkä ovat pistäneet silmääni 11 ensimmäisen sarjakierroksen jälkeen. Toinen niistä on ennakkoon heikompien pienempien seurojen hyvä kotimenestys eli tällä kaudella vierasjoukkueet eivät ole päässeet kovinkaan helpolla ainakaan tähän mennessä. Tosin muutamat joukkueet ovat sitten hävinneet kotonaan jo 3-4 kertaa eli Bologna jo 4 kertaa, Chievo & Lecce. Mutta sitten taas muutaman muun pienen seuran saldo kotona on varsin huikea vai mitä sanotte että Genoalla on 6 kotipeliä takana ja 6 voittoa ! Sienalla 3 voittoa, 2 tasuria, ei kotitappioita myöskään. Leccellä saldo kotona 2-4-0. Catanialla 5-0-1. Atalantalla 3-1-1 joka ei mielestäni ollutkaan niin yllättävää. Monien keskitason joukkueidenkin kotisaldo näyttää vielä tappiottomalta. Myös Cagliari on heikommista joukkueista päässyt hyvään kotipelivauhtiin hävittyään kauden 2 ensimmäistä kotipeliään mutta sitten voittanut 2 & pelannut kerran tasan. Yhtäläistä näille kotonaan hyvin menestyneille pikkuseuroille on ollut pääsääntöisesti se että vieraissa kaikilla näillä on voittosaldona vielä pyöreä nolla !

Toinen selkeä huomiota herättänyt juttu on ollut tasapelien vähäinen määrä normaalin verrattuna. Ehkä tämä vielä ehtii tasoittua.. Itse olenkin laskenut aika paljon tällä kierroksella sen varaan et nyt niitä sitten tulee ! 4-5 hyvää tasuria tältä päivältä löysinkin. Mitä useampi niistä osuu sitä parempaa menestystä siis luvassa. Ja yhteen kovaan vierasylläriinkin tuli vähän satsattua.. Hyvin keskeinen sarja tämä Italia nyt siis tämän v-lopun kannalta. Pelasin sekä Vakion jossa oli useita Italian kohteita että Pitkävedossa paljon tuplia ja muutamia järjestelmiä joissa nämä Italian kohteet usein kummittelevat.. Nyt todellakin odotan että tulee tasainen kierros, siltä se ennakkoon näyttäisi. Jännää, jännää ! Eiliseltä muutamat tuplat odottavat jo maaliin pääsemistä Italian tasureilla..

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:53

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus