Huutokaupassa..

  • Toni

..joo eksyin tuossa illalla tänään huutokauppaan joka on todella todella harvinaista. Ihan mielenkiintoinen krääsämaailmahan se tuokin ! Sinänsä mulle ei ihan oikea paikka kun olen sellanen hamstraaja kuitenkin pahimmillani jonka on todella vaikea luopua juuri mistään materiasta.. Parempi olla siis hankkimatta liikaa rompetta ! Sellasen keinon olen keksinyt tavaraa vastaan ettei siis juuri osteta tai hankita mitään uutta.. ainakaan turhaa sellaista ! Seurailin nyt vaan tänään eka kerralla vielä yhdessä huutokaupassa. Mitään en siis ostanut enkä edes huutanutkaan kertaakaan. 2 kertaa tuli ahaa-elämys että pikkasen saatoin innostua ja kiinnostuakin.. =D mutten vielä ihan huutoon saakka kuitenkaan !

Näin vanhana keräilijänä vanhat sarjikset, etenkin Aku Ankat ja vanhat sellaiset ja miksei uusimmatkin kun ei ole vanhaa keräilykohdettani tullut enää päivitettyä vuosikausiin olisivat taatusti avanneet peräti jo ääneni ! =D

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:45

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus