Kesäkuussa tapahtuu..

Näytetään blogin kirjoitukset, joissa aiheena on huutokauppa.

Vuoden ensimmäiset alkoholimaistit..

..tuli nautittua eilen ! En juonut itseäni humalaan asti, mutta johtuneeko Ginistä että vähän oli pää aamulla kuitenkin kipeä ja vähän noivea olo vai harjoituksen puutteesta ? :p Kohta niitä täysiä tölkkejä on melkoinen nivaska kun 'tein tilauksen' kaverin kautta. Noh en minä kyl viikolla ota.. enkä edes joka viikonloppu, mut ens v-loppuna vois kyllä harkita jonnekin lähtemistäkin..

Joo eilen tuli taas käytyä myös huutokaupassa. 4-5 kertaa tuli huudettua & 2 ostosta sain ja tein enkä niistä lopuista taistellut tosissani kun ei ollut niin välttämättömiä tavaroita kylläkään. Mutta nämä 2 olivat kyllä mieluisia :) Voipi olla että toinen niistä pääsee kunnon pellekuvaan itseni kanssa tänne Cityynkin kunhan tässä ehdin laittaa toimeksi !? :D


Oli hyödyllinen huutiskauppa reissu..

..eilen perjantaina ! =) En ollut lainkaan ostoaikeissa tällä kertaa sillä netin kuvien perusteella siellä ei tällä kertaa näyttänyt olevan mitään niin kiinnostavaa tavaraa.. ajattelin vain lähteä kaverin matkaan ottaen samalla ikävimmät tilastot mukaan joita tulee monesti paremmin Hirvaskankaan Abc-aseman tietokoneella tehtyä heti huutokaupan jälkeen kuin kotona.. mutta onneksi olin väärässä ! Mun ostoslistassa on jo pitkään roikkunut sana kännykkäkotelo kun edellinen pääsi repeämään jo hajalle. Mutta laiskuus on vaivannut sen osalta ja olen kiikuttanut kännykkää aina repussa jo jonkin aikaa. Mutta nyt siihen tuli muutos..

Näytössäkään en vielä huomannut kännykkäkoteloita, mutta siinä vaiheessa kun eräs vanha pappa huusi laatikollisen varmaan satoja kännykkäkoteloita pikkurahalla, hyökkäsin haukkana miestä kohti rahastajan vielä rahastaessa häntä & kysyin että myisikö hän eurolla mulle yhden kännykkäkotelon !? "Ota vaikka 4", sain vastaukseksi :) Aloimpa sitten kaivamaan laatikosta sopivan kokoisia ja näköisiä & niimpä teimme sitten kaupat ! Eurolla 4 kännykkäkoteloa, 2 niistä myös paketissa ja näyttivät nuo toiset 2 olevan myös aivan käyttämättömiä !

Koska multakin on näin kerran pyydetty yhtä kappaletta ostaessani paketillisen jotain samaa tuotetta, rohkenin mennä tuosta vaan kyllä kysymään ! Jos olisit mennyt vaikka expertille ostamaan, niin kyl oisit saanut pulittaa jo yhdestä vähän paremmasta kännykotelosta jo parisenkymmentä euroa ! Joo nyt on sitten valinnanvaraa. Voin laittaa nyt päivän fiiliksen mukaan joko punaisen, sinisen, mustan tai läpinäkyvän valkoisen kännykkäkotelon ! =) Niin ja kun edellinen ehkä se suosituin noista menee rikki, niin uusi vaan heti käyttöön..


Perjantai on huutokauppapäivä !

Perjantaista on tullut aika yleinen huutokauppapäivä ainakin mulla täälläpäin. Tosin oli tuossa puolisen vuotta taukoa etten käynyt ollenkaan ennen toissaperjantaita. Automatka sinne on kuitenkin kun huutokauppa sijaitsee ihan Äänekosken rajoilla Hirvaskankaalla jossa lähellä on myös ABC-asema. Reilu puoli vuotta sitten uutuuden viehätyksenä tuli käytyä lähes joka toinen perjantai & parhaimmillaan lähes viikottain. Joskus lähden ihan kaverin iloksi mukaan matkaan. Toisinaan ostoaikeissa kun suurin osa tavarasta on ennakkoon aika katseltavissa netistä !

Huomenna aion olla erittäin aktiivinen ! Aamulla lenkille, kuten tänäänkin ja sitten voisi veivata päälle vielä rinnan, olkapäät & ojentajat-treenin ! =) Illalla istutaan sitten lepäämässä huutokaupassa ! :D