Hyvä Suomi !

  • Toni

Suomi teki juuri sen mitä siltä realistisimmin osasi odottaakin eli toi 1 mitalin. Katsoin keihäskisan alusta loppuun & se oli jo alusta asti selvää että pronssista & ainoastaan yhdestä mitalista ne suomalaiset siellä lopulta taistelivat ! Saksalainen tuli kyllä vähän puun takaa kuten aina yleensä joku keihään arvokisoissa, mutta kuningas on ja pysyy. Tosin hyvän vastuksen norjainen jo sai ! Ilahduttavaa oli että Pitkämäki taisi tehdä juuri sen mitä melkein tällä hetkellä maksimissaan pystyykin eli iloinen voi tuloksesta myös olla ! =)

Jotain toivoa tulevaisuudessa useammastakin mitalista antaa tuo suomalaisten pikajuoksijoiden esiinmarssi nimenomaan EM-tasolla. Peukkuja vaan huomiseen viestifinaaliin ! Huomenna on myös vielä tuo suomalaisittain todella jännittävä pituuden finaali jossa onkin komeasti 2 kotimaista hyppääjää. Luotin Evilään silloin kun se Helsingissä otti mitalin, mutta nämä pituuskisat ovat aina niin pienestä kiinni että vaikka kuka voi sieltä mitaleilta lopulta löytyä. Se on positiivista että Evilä on ollut niin vakuuttava 8 metrin hyppääjä koko kauden että on se suomalaisten 2. mitali vielä ihan mahdollinen. Realismia on että se todennäköisemmin jää siihen yhteen, positiivista ajattelua taas että 2. tulee vielä ! =) Niin ja toivotaampas vielä toiselle suomalaiselle pistesijaa !

Suomen taso on tällä hetkellä tämä, ainoastaan Keskisalo terveenä olisi voinut lisäksi vielä hätyytellä mitalisijoja ! Et ihan ok kisat kaiken kaikkiaan kuitenkin suomalaisten näkövinkkelistä.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:41

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus