Hyvä tehokas päivä ! =)

  • Toni

Kävin siivoamassa lähiomaisten kämpän kun ovat kaikki syystä tai toisesta niin kipeitä. Palkaksi sain syödä ja mikä tärkeintä hyvän mielen ! =) Olin tehokas sekä kotitalouskoneena että kaupungilla koska tänään mulla oli monta kohdetta missä piti käydä. Olen tyytyväinen päivän aikaansaannoksistani. Myös hyvä vedonlyöntiputki sai jatkoa joka alkoi viime v-lopun vakiosta ja pitkävetotyyppisestä järjestelmästä ulkomaille. Vakiossa oli 11% , minuutti ennen loppua oli jopa 12 mut kun Burnley meni tasoittamaan.. järjestelmässä taas oli kaikki oikein.

Tiistain järjestelmässä myös osui kaikki kun HPK, Kärpät, Tottenham voittivat sekä tasapeliherkkä Sassuolo-Brescia Serie B:n ottelu päättyi ristiin. Tiistaina oli tosiaan myös kovia yksittäisosumia Tappara yli 5 kerroin sekä TPS:n vajaan 4 kerroin. NHL:stäkin Anaheim päihitti Phoenixin vieraissa joka perinteisesti on aina vaikeuksissa Anaheimia vastaan. Lähelle 3 kerroin maistui. Viime yönä Nashville vajaan 4 kertoimella oli hyvä myös veto ja tänään sain jo hyvän singlesomuman kovakuntoisen Pelicansin voitettua Kalpan hyvällä kertoimella !

Kirjoitettaessa soi Ajattaralta kuulostaa ja Metalliliitosta..

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:50

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus