Hyvää ohjelmaa ykköseltä !

  • Toni

Kannattipas vahingossa muuta samalla tehden pitää telkkaria ykkösellä. Sieltä nimittäin tuli varsin mielenkiintoista ja odottamatonta ohjelmaa. Ensin tuli humoristinen musiikkiohjelma "Iiroilua" jossa muka katsojat soittivat ohjelmaan toivebiisejään. Ne oli kyl järjestettyjä soittoja ja ihan hauskojakin, yksi soittaja oli esim. Pekka Karvonen ! =D Johanna Iivanainen ja joku mieshenkilö sitten esittivät näitä toivekappaleita bändin säestämänä jossa oli ainakin Marski Nyman. Mielestäni aika piristävä konsepti tämä tälläinen musiikin ja huumorin sekamelska, hyvä fiilis ohjelmasta ainakin tuli.

Sitten yritin jo keskittyä paremmin muihin asioihin, mut hyvä että jatkoin vain katsomista sillä heti perään alkoi uusi brittiläinen sarja "Katu". Tämä BBC:n tuottaman ja palkitun ihmissuhdedraaman eka osa olikin jo heti katsomisen arvoinen. Siinä oli kyllä draamaa kerrakseen.. Vielä 17 osaa olisi jäljellä joista jokainen jakso keskittyy yhden kadun asukkaan tarinaan ja tarinat liittyvät toisiinsa. Aion katsoa kyllä jatkossakin aina kun vaan ehtii ja muistaa !

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus