Hyvää Ystävänpäivää ! =)

  • Toni

Vielä ehtii.. ehtii ehtii ihan hyvin ehtii 2 ja puol tuntia vielä Ystävänpäivää jäljellä.. tänään olinkin koko päivän ihmisten parissa ja keskellä siellä ja täällä, mutta vielä ajattelin muutamalle tärkeälle ystävälleni lähettää ystävänpäiväterveiset sekä netin kautta että juuri nyt puhelimen kautta ei-nettikavereille sillä niitäkin kyllä on.. no on on ettekö muka usko !? =D

Tais tulla tästä päivästä melkoinen menestyspäivä myös vedonlyönnissä, vuoden paras päivä-siltä se ainakin näyttää; jännittää vielä kunhan nuo pelit käydään loppuun asti mutta hyvältä se vaan meinaa näyttää.. =) Ihan tuntumalta veikkasin pelkkää lätkää etsien kohtuu hyviä kertoimia perustuen hyvin pitkälti joukkuekeskeisiin keskinäisten pelien historiaan, motivaatioon ja nykytilanteeseen. Hipoo täydellisyyttä pelivalinnat, kiinni sain jo Kalpan 2 6,20 kerroin, Tapparan 2 2,75, Tapparan -1 4,35 & Tapparaa vielä tuplana Luleån 2 3,05 kanssa(peli kesken, tilanne 2-5, oli eka 0-3 sitten jo jännittävästi 2-3 mutta nyt jo siis helpottaa) sekä Luleåta myös sinkkuna. Sitten vielä Djurgården 1 2,10(tilanne 2-0 kahden erän jälkeen) sekä varmahaku Bern 1 1,55(eka erä takana & 1-0) No vielä meinasin pelata Moraakin 1 3,00(tilanne 2-0) koska ollut niin paha vastustaja jostain syystä Hv-71:lle mutta jätin sen pelaamatta tällä kertaa ettei liikaa tule tehtyä rivejä mutta ei sen niin väliä, ei pidä liikaa nyt kyllä ahnehtia.. Aijai nyt tuntuu kyllä hyvältä.. =)

Kirjoitettaessa soi Jotain black metallia Metalliliitosta.. jaahas se olikin vanhaa Satyriconia..

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus