Hyvän Olon Makaronia.. =)

  • Toni

Kävin eilen taas Tokmanissa hakemassa tarjousmehut.. hei tätä menoahan tää kauppa syrjäyttää mulla lidln ! =D No ei nyt sentään. Sillä Tokmanista ei saa kuin kuivamuonaa tai vain sellaista joka säilyy pitkään. Sitten sattumalta kaupan hyllyjen ääressä muistin et makaronejakin pitäis ostaa & huomasin sitten nämä Hyvän Olon Makaronit..

Mitäs ne nämä tälläiset oikein ovat ? Mietin ja kappas nehän ovat tarjouksessakin eikä ees paljoa kalliimpia kuin normaalitkaan jotka eivät maksakaan oikeastaan juuri mitään.. jaahas makaronien sisältämässä pellavansiemenöljyssä on alfalinoleenihappoa(ALA). Tästä rasvahaposta elimistö pystyy valmistamaan omega-3-rasvahappoja + kuituakin runsaasti ! Vai semmosta.. =) Tuttuja käsitteitähän noi lehdestä..

No senhän mä sitten tietysti otin ja söin sitä eilen tonnikalan ja jäävuorisalaatin kera. Ihan hyvääkin oli. Vähän erilainen makuelämyskin normaaliin on aina tervetullutta. Ei enää makunystyrät muista niin tarkasti eilistä mutta maistetaas sitä taas joko tänään tai huomenna lisää niin osaa paremmin arvioida vielä sen makua.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:39

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus