Hyvät Ystävänpäivät tänne Cityyn myös !

  • Toni

Tänään onkin känny kivasti piippaillut, onhan sentään Ystävänpäivä =) Tänään on ollut muutenkin erityinen päivä koska tänään oli myös yhden elämäni naisen synttärit(niistä monista) ! Kysehän on tietysti siitä ekasta naisesta kaikille eli rakkaasta äidistäni ! =D =)

Tämä keskiviikko-päivä alkaa saamaan mulla pikkuhiljaa tietyn perinteen, ainakin tarkoitus olisi tätä nyt jatkaa vaan yhä säännöllisemmin eli työpäivän päätteeksi salibandyä pelaamaan ja sitten saunaan. Ystävänpäivä kului siis varsin mukavalla tavalla. Liikunta, se on yhtä hieno asia kuin seksi joskus jopa parempi joskus toisinpäin.

Kuulinpa erikoisen jutun tänään. Eli muistakaas jatkossa tämä !! Jos lurittelette rakkaallenne kaikkea kaunista korvaan, niin kannattaa kuiskia sinne vasempaan ! =D Sillä tutkimuksen mukaan 96% siitä jää muistiin. Jos supisette oikeaan aivosi taltioivat vain n.reilut 50 % kuullusta. Eli jos haluatte jäädä ikuisiksi ajoiksi jonkun mieleen, käyttäkää ihmeessä sitä vasenta korvaa kommunikaationne vastaanottimina ! =D

Silmälumetta.. näyttäähän se isolta näin läheltä ja pumpissa ;)
Silmälumetta.. näyttäähän se isolta näin läheltä ja pumpissa ;)

Kirjoitettaessa soi Entwine : Fatal design

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:32

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus