I love darkness

  • Toni

Tänään tuli satsattua pelimerkkejä Italian liigaan. Saas nähdä miten äijän käy ? Tuleeko + vai - voittoinen tili ? Kiva kun urheilukanava näyttää taas yhden matsin ja reilussa 10 minuutissa tullut jo 2 maalia. Tähän tasapeliherkkään matsiin tyrkkäsinkin ristin joten nämä 1-1 lukemat sopisivatkin siinä mielessä vallan mainiosti lopputulokseksi vaikka lisää maalejakin mielelläni näkisin.

Kyllä tämä syksyn aika on varsin nautittavaa. Ilma on raikas happea haukatessa ja hämärässä tuntee yhteenkuuluvuutta pimeän kanssa. Viikonlopusta alkaen illat pimenevät entistäkin nopeammin kun kelloja siirretään. Joo pimeä kausi on alkanut ja aluksi se onkin ihan jees. Mutta pidemmällä aikavälillä se ei ehkä ihan kaikille sovi niin hyvin, ainakaan masentumisherkille. Positiivisesti ajatellen nyt voi kuunnella synkkää musiikkiakin ilman uskottavuusongelmia. Suomalainen mielenlaatu on oppinut kaipaamaankin aina tätä pimeää aikaa. Kuitenkin valohoito voi olla varsin kova sana toisille näin pitkän pimeän ajanjakson aikana. Muuten eikun nautitaan tästä pimeästä jaksosta ja hyvin jaksetaan.. =)

2 kommenttia

Toni

21.9.2006 00:02

No kävi toi 2-2 myös ihan hyvin ;)

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 11:41

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus