Iänarvuutusta..

  • Toni

Tossa äsken R-kioskilla kun joku nainen kertoi kioskinmyyjälle täyttävänsä täysiä vuosia kohta ja ilmeisesti jo tänään niitä juhlivansa niin päätin sitten myös itsekin osallistua keskusteluun ! Kehuin tietenkin naista että näytät nuoremmalta joka olikin totta. Noh sitten arvuuttelin lopulta muiden iän selvitessä että arvatkaas paljon mä taas olen ? Nainen katseli hetken kasvojani(onneksi oli sopivasti tukkaa ja partaa ettei ihan junnulta näyttänyt) ja sanoi et kolmekymppinen. Kioskinmyyjä joka oli mies taas veikkasi jotain 26-27 vuoden paikkeilla olevaa ikää. Hyvä en ollut sitten myöskään näköjään kovin kulahtanut kun alakanttiin meni arvaukset hiukan vaan ei niin kovin paljoa. Olemukseni on tietääkseni melko nuorekas, tosin riippuen ehkä myös mielialasta, ehkä mökötysminäni on hiukka vanhempi sitten ! =D Ja se älywapaa vähän nuorempi..

Noh tänään ois tiedossa menoa taas, kyytikin olisi tarjolla tonne yömenoon ! Pitäis lähtee katsastaan tässä lähialueella yks itelle vähän tuntemattomampi paikka. Joten kävin tossa äsken vähän juomaa ostamassa. Kohta musiikki soimaan ja pohjia jo ottamaan. Tai ehkä vähän sporttia sitä ennen.. Sen verran yllättäen kuitenkin meno tuli et eilen jouduin paniikkiratkaisuna pistämään kaikki parhaat pitkät housuni pyykkiin myöhällä kun eivät olleet oikeen mitkään niistä enää täysin freshissä kunnossa. Toivottavasti nuo housutkin mitkä ajattelin tänään laittaa ehtivät vielä kuivua tarpeeksi hyvin ennen lähtöä..

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:55

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus