Kesäkuussa tapahtuu..

Näytetään blogin kirjoitukset, joissa aiheena on idols.

Suurten urheilukisojen tuntua..

..oli eilen seurata ääntenlaskun etenemistä kun oli niin tiukkaa ja jännittävää ! Katsoin ensimmäistä kertaa koskaan mitään vaaleja alusta loppuun ! Valitsin MTV3:n tällä kertaa kanavaksi enkä siltä kääntänyt pois missään vaiheessa vilkuilemalla miten yle esittää saman asian. Kannattipa seurata kun oli kerran tasaisimmat vaalit koskaan.. Tapahtuihan siellä myös historiallisia asioita kun Perussuomalaiset paransivat tulosta kaikkien aikojen parhaiten Suomessa & Kokoomuksesta tuli ensi kertaa suomen suurin puolue, tosin hyvin niukasti.

Ainoa eduskuntavaalien voittaja olivat Perussuomalaiset sillä kaikki muut menettivät paikkoja(myös Kokoomus) tai pysyivät samassa. Ylivoimaista, Timo Soini ! Kansa protestoi nykymenoa vastaan.. mutta se on jo selvä että seuraavalla kerralla Perussuomalaisten tulos vaaleissa laskee taatusti.. paljon riippuu siitä miten he tuolla eduskunnassa nyt pärjäävät ja ajavat omia juttujaan. Oikeastaan ihan hyvä juttu että isoja puolueita on nyt noin monta niin mikään ratkaisu ei tule olemaan yksipuolisen selvä heti. Toinen juttu sitten että miten paljon tulee sitä vääntöä..

Sitten hiukka vielä Idolsista. Ali oli mielestäni paras, tasaisen varmaa työtä, toinen biisi pianon äärellä oli erittäin hyvä. Ääni kantaa kisasta toiseen, selvästi tasaisin varmin esiintyjä ! Martti oli mielestäni eilisen toiseksi paras. Myös hänellä ulkomaalainen kappale sujui mielestäni vielä paremmin. Ilpo ei olisi ansainnut kaikkien esiintymisten keskiarvona vielä putoamista, mutta se minkä aikaisemmin olin välillä huomannut toteutui elikä ääni ei vaan riittänyt. Oli kyllä aika heikot esitykset & pelkästään noiden perusteella ei niin ihmekään että tippui.. mutta mitä Hennariikka tekee vielä tuolla ? Onhan se söpö likka, mutta ääni ei todellakaan riitä lähellekään esim. Alin tasoa..


Idolsista..

Idol 2011
Kuka voittaa?
Voitto
Girs, Stina 3,00
Sandholm, Lotta 3,50
Elkharam, Ali 4,50
Kaikkonen, Ilpo 4,75
Saarinen, Martti 4,75
Syvänne, Hennariikka 6,50
Tässä Unibetin kertoimet ! Mitä sinä pelaisit ?

Aloin katsomaan tämän vuoden Idolsia vasta siinä vaiheessa kun tytöt ja pojat olivat jo erikseen yleisön edessä esiintymässä eli muutaman osan olen vasta nähnyt. Siksi on ehkä hiukan hankala sanoa noiden laulajien kokonaisuutta tai kehittymistä. Ajoittain olen vähän jostain innostunut, mutta kokonaisuutena ehkä hieman vaisu kausi. Tosin minäpä vuonna nyt aivan erikoisia helmiä useampaa olisi löytynytkään.. kun kaikki voittajatkaan eivät loppujen lopuksi ole olleet aivan huippuja aina.

Tuon Martti Saarisen äänestä olen välillä innostunut, mutta ei hänenkään kaikki näkemäni kappaleet ole kyllä onnistuneet. Ilpolla on hyvä ote ja esiintyminen, mutta riittääkö ääni ja laulutaito ? Alilla on kyllä komea ääni. Vähän jäykkyyttä pois niin hän voisi olla aika kova sana..

Naisista ennakkosuosikki Stina on lavalla kuin kotonaan, mutta henkilökohtaisesti en ole niin kauheasti innostunut tuosta ennalta-arvattavasta tyylistä ja biiseistä. Lotta on mennyt jotenkin vähän ohi.. kait se kohtalaisen hyvä on kun noin pieni kerroinkin tai ainakin suosittu !? Hennariikka on aikas symppis, mutta ei taida laulutaidot ainakaan riittää enää tässä porukassa ? Saas nähdä miten sympaattisuus, ulkonäkö tms. riittää sitten äänestäjien mielestä !?

No nythän sitä näkee noista tyypeistä vähän lisää, joten alampas sitten katsotaan tuota Idolsia, moi !