Ihan vähän edes yllättäviä juttuja..

  • Toni

Tää blogi oli tarkoitus kirjoittaa jo eilen illalla, mutta kävikin niin että olin saunan jälkeen niin poikki et ajattelin levätä ihan hetken silmät kiinni ennen blogin kirjoittamista mut niinhän siinä sitten kävi kuten jo arvaattekin.. heräsin sit tietysti vasta aamuyöstä kaikki valot päällä ja telkkari & tietokone auki myös tietenkin ! =D Joten se jäi sitten kirjoittamatta siltä erää. Tosin eipä tää mikään ihmeellinen kirjoitus tule olemaankaan, mut pitää se silti tuolta aivon sopukoista tähän nyt raapustaa..

Juu eli tiistaina tein "tosi" yllättävän jutun ja varasin tunnin ajan kirjaston koneelle. Jee pitkästä aikaa kunnolla kirjastonkin koneella.. =p Ei, oma kone ei ollut rikki vaan on ollut koko ajan kunnossa nyt jo ihan hyvän aikaa. Satuin vaan olemaan kaupunkikierroksella ja vielä päivän vedotkin oli tekemättä. Luin ensin lehtisalissa et löytyykö aamulehdestä miten päteviä mielipiteitä tuoreelle vetolistalle. Ja kun kellokin oli jo noin paljon niin ei täs enää olisi kotiin kannattanut lähteä ennen kuin pari riviä olisin käynyt viemässä kiskalle, joten ajattelin sit jäädä kirjastoon kun en ollut ehtinyt vielä tarkastelemaan muutaman otteluparin edellisiä kohtaamisia ja muuta vastaavaa vedonlyöntiin liittyvää. Sori vaan ei kerenny nyt sillä kertaa edes Cityilemään i am very sorry.. =D

Ja toinen tietokoneisiin liittyvä juttu mitä en pahemmin ole tehnyt viime aikoina tai itse asiassa juuri koskaan on suosikkisivujen järjestely. Sinänsä kummaa koska olen kuitenkin melkoisen järjestelmällinen. Noh nyt ne kaikki suosikit ovat sitten hyvässä järjestyksessä. Kun tää kone tossa kesällä kaatui niin sen myötä meni paljon sivujakin kadoksiin. Noh kylhän ne parhaimmat nopeesti takasin löytää ja osan muistaakin jo niin hyvin ulkoakin ettei periaatteessa tarvitse niitä edes listata. Paitti et nopeemmin niille kyl pääsee kun ovat listattuina niin ei tartte alkaa noita osoitteita alkaa aina näpyttelemään. On noita suosikkisivuja taaskin jo aikas paljon kertynyt joten tärkeimmät piti jättää ylös tietenkin näkyviin ja vähemmän käytössä olevat kuten pornosivut tms. sit alemmas.. =p Urheiluvedonlyöntisivut eli sekä pelinvälittäjien että vedonlyöntiin auttavat sivut tietysti ryhmissä jätin ylimmäs, tärkeimmät musiikkisivut ja nää kuvagalleria(City, Irc-Galleria jne.)tyyppiset ratkaisut myös omaan ryhmään perättäin mahdollisimman ylös näkyviin. Tulipahan samalla lisättyä muutamia sivuja vanhasta muististakin tässä samassa yhteydessä sekä etsittyä uusiakin hyödyllisiä samalla myös.

Niin tällänen vähäpätöinen juttu tiistailta ja eiliseltä oli nyt ihan pakko siis kirjoittaa tänne ! Vedonlyönnissäkin ois taas uutisia.. mut siitä ehkä huomenna tai sitten vasta koko vetoviikon jälkeen yhteenvedon muodossa !? Loppuun pieni kyssärituokio jos satut lukeen tämän blogin : Onkos sulla paljon kertynyt sivuja suosikkeihin ? Kuinka monta suurinpiirtein ? Oletko laittanut ne järjestykseen ? Kerro joku esimerkki suosikkisivuistasi ! Minkä tyylisiä sivuja sieltä löytyy eniten ?

Kirjoitettaessa soi Kamalaa.. siis Kamala-nimistä tyttöbändiä Metalliliitosta..

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:53

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus