Jalkapallokausi huipentuu tänään..

  • Toni

..kun ManU & Chelsea ottavat yhteen tänään Mestareiden liigan finaalissa. Toistuuko valioliigan arvojärjestys vai onko nyt Chelsean vuoro ?

Pääsee näin kesällä eroon suuresta nipusta tilastoja jotka voi laittaa taas odottamaan ennen seuraavan kauden alkua komeroon. Nyt viime v-loppuna päättyivät niin Ranskan, Italian kuin Espanjankia pääsarjat & viikkoa ennen Englannin sarjat jotka huipentuvat nyt v-loppuna nousukarsintoineen. Sinänsä on helpompi nyt pelata kun sarjoja on vähemmän kesällä tarjolla. Tosin miinuksena on kun aina ei löydy edes pelattavaa kun ei ole suurta varaa mistä valita. Islannin sarjakin on tullut jo varsin tutuksi tässä parin kolmen kesän aikana. Myös Irlannista aloin oppimaan viime vuonna. Venäjän & Ukrainan sarjat ovat mulle vielä todella tuntemattomia. Ehkä niistä pitäisikin ottaa nyt vähän selvää laajentaakseen pelinäkemystä ? Mutta katse alkaa suunnata ennenkaikkea pikkuhiljaa jo tuleviin kesän EM-jalkapallokisoihin..

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:00

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus