Jälkipuintia & tippa tulevaa.. !

  • Toni

Eilen järjestettiin hienot Euroviisut Suomessa. Niitä oli ilo seurata. Kerrankin jaksoin seurata koko lähetyksen aivan alusta aivan loppuun asti hyvällä intensiteetillä. Kerrankin tuli fiilis et oispas nyt kiva asua Hesassa niin ois voinut tulla mieleen lähteä katsomaan tapahtumaa aivan paikan päälle asti. Sama juttu jos jääkiekossa tulee suurjuhlat, olisi siistiä olla lähimaisemissa valmiudessa juhlanpitoon.

Euroviisuihin, ainakin Suomessa seuraaviin järjestettäviin saattaa hyvinkin vierähtää koko oma elinikä =D Todellakin harvinaisesta herkusta oli kyse, pitäisi olla enemmän noita Pohjoismaita ja muita lähinaapureita tai muita mahtisuhteita toisiin maihin että moista kummajaista sattuisi toistamiseen tapahtumaan. Jotenkin poikkeavan erikoisen hyvä biisi todellakin vaaditaan jotta Suomella olisi jatkossa edelleenkään mitään mahdollisuuksia voittaa. Hanna oli hyvä, ei pisteissä sentään pohjanoteerausta, mut eipä todellakaan mitään menestystäkään. Paluu suomen Euroviisuarkeen & pieni pettymys pisteiden puolesta oli siis tosiasia.

Äitienpäivä oli normaalin vatsaystävällinen tapojen mukaisesti =P Toivottavasti näitäkin saa vielä oman äidin osalta juhlia ja piiiiitkään ! Sillä äiditkään eivät ole mitään superihmisiä eivätkä elä ikuisesti. Joten kannattaapa arvostaa tätä juhlaa aina vuosi toisensa jälkeen ! =)

Ja apua nyt alkaa jännittämään.. =D Oh my god, kohtahan se jo alkaa.. ja kaikkihan tässä hullussa kansassa tietää että mikä ihme.. ? =)

Nightwish 2005 provinssi.
Nightwish 2005 provinssi.

Kirjoitettaessa soi Waltari : Release Date

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:26

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus