Jälleen kerran uusi mahdollisuus Suomelle..

  • Toni

..kun jalkapallon arvokisakarsinnat alkavat kohta ! Tällä kertaa pyritään EM-kisoihin. Tässä vaiheessa kaikki on vielä mahdollista kun tasapisteistä lähdetään. Hieman viisaampia olemme illan ottelun jälkeen. Vaikeahko vieraspeli nyt ensimmäiseksi etenkin kotikentällään kilpailukykyistä Moldovaa vastaan. Mikä mahtaa olla kentän kunto ? Moldova hyötyy kotiedustaan taatusti. Suomen lähtökohtana on varmasti jälleen kerran tiivis puolustus, oman maalin pysyessä koskemattomana + riittävästi maalipaikkoja jotta ottelu voitettaisiin.

Tämä on vain vaikeahko avauspeli sillä tiistaina on superhankala peli kun vastaan asettuu MM-kisojen kakkonen Hollanti.. ja taas ollaan vieraissa. Joten jos avauspelistä ei tule täysiä pisteitä, alkaa jo mahdollisuudet karsinnoissa horjumaan pahasti sillä Hollantia vastaan se yksikin piste vieraissa olisi jo aivan upea yllätystulos ! Tein illan karsintapeleistä koostuvaa Vakiota 3 eri versiota, järjestelmän jossa luotetaan tiettyihin huippumaihin vahvasti & 2 eri haravaa jossa sai paremmin vaikeita otteluita kiinni & pari hyvin maksavaa tasapelivarmistustakin kuten Englannille ja Ruotsille !

Go Finland Go !!!

2 kommenttia

WilleWau

4.9.2010 14:08

Toivoa soppii, että Huuhkajat tylystä tappiosta jotain oppii.

En tiedä johtuuko ammattipelaajien sopimuksista ja seurojen asettamista vaatimuksista, mutta valitettavasti Moldovan matsi muistutti jääkiekon SM-liigasta tuttua virkamiespelaamista ja käsijarru päällä tilanteisiin menemistä.

Moldova sen sijaan teki miehen työ ja olisi voinut voittaa 4-0. Niillä oli taistelussa selkeästi sydän mukana.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:41

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus