Jalometalli & muuta höpinää..

  • Toni

Voi harmitus, tuli vähän liian yllättäen tuo Jalometalli eteen. Tiesin kyllä että sellanen tulee, mut et jo tänä viikonloppuna.. eilen selkisi että se olisi nyt perjantaina & lauantaina. Ois tullu vähän kyllä liian yllättävä lähtö ilman mitään yöpymissuunnitelmia joten jää nyt väliin =/ Oishan se ollu siistiä nähdä toistamiseen pitkäaikainen suosikkini Testament sekä etenkin Candlemass, Rotting Christ, Kreator & monet kotimaiset kuten come backin tehnyt vanha kunnon Natiol Napalm Syndicate ! Ei voi mitään, toivottamasti on hyvät bileet, joku saakin sitten kertoa mulle niistä !

Joo alaselkä on yhä pipi & jäykkä, levoton keho haluaisi jo liikkua & treetana, mutta ei auta täytyy keskittyä näköjään nyt enemmän sitten henkisiin iloihin. Eiköhän tuo parissa päivässä tuosta taas tokene ?

Juu iloinen olen eilisistä Islannin liigan peleistä sillä 2/3:sta osui. Eniten satsaamani KR voitti vieraissa jälleen kerran Vikingurin. Sitä pelasinkin ulkomaille sekä sinkkuna että järjestelmään jo rivin aloittavana kohteena muille v-loppuna pelattaville tarkasti harkituille poiminnoille ! Fylkir voitti taas hyvällä vieraskertoimella kovassa vireessä olleen IA Akranesin. Eikä superyllätys yli 10 kertoimellakaan ollut kaukana kun FH & Fram tasasivat pisteet 3-3 tuloksella.

Testament itse tottakai eturivissä !  Provinssi 2004
Testament itse tottakai eturivissä ! Provinssi 2004

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:18

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus