Järjestelmä taas komeasti kiinni ! =)

  • Toni

Taas oli huolellisuudesta hyötyä kun lauantai-iltana haravoin kaikki parhaat viikonlopun jäljellä olevat kohteet samaan riviin ! =) Koko vetoviikko oli muutenkin hyvä & kliimaksi tuli tuon järjestelmän myötä sitten.. Tässä nyt sitten tulee pientä jälkianalyysiä näistä kohteista. Sen järjestelmän kohteet olivat Everton-Fulham 1, Auxerre-Sochaux 1, Montpellier-Lens 2 & Malaga-Espanyol 1.

Everton oli voittanut peräti 17 (!) edellistä keskinäistä kohtaamista kotikentällään Fulhamia vastaan liigapeleissä eikä Fulham ollut koskaan pystynyt voittamaan vieraissa Evertonia paitsi Cupissa. Fulham onkin ollut vuodesta toiseen erittäin heikko vierasjoukkue. Kotona se on taas iskukykyinen ja vaarallinen. Pieni pelko oli mahdollisesta tasapelistä kun Fulham oli pelannut niin paljon tasureita tällä kaudella ja hyvässä vireessäkin, mutta tuo Evertonin putkifakta & parantuneet otteet myös laittoivat sijoittamaan yli 2 kertoimella ! Tulos 2-1.

Auxerre, tuo perinteinen ranskalainen pääsarjajoukkue on yllättäen joutunut tällä kaudella putoamiskamppailuun. Se on alisuorittanut siis selvästi. Sen tämän kauden ongelma ovat olleet lukuisat tasapelit.. peräti 14. Voittoja oli ennen tätä peliä vain 5 & tappioita 8. Kotona ei kuitenkaan kuin 2 tappiota joten motivaation ollessa kohdallaan ja saadessaan sopivan heikon vierasjoukkueen Sochauxin vieraakseen, oli yli 2 kerroin taas houkutteleva. Sochauxilla oli jo 9 vierastappiota ja keskinäiset ottelut hyvin Auxerre-myönteisiä, joten pelivalinta oli selviö ! Tulos 2-0.

Sitten viikonlopun helmi jossa tarkkaavaisuudesta palkittiin ! =) Ottelu oli siis Montpellier-Lens ! Montpellier, tuo edellisen kauden sarjanousija pelasi todella hienon kauden viime vuonna. Ja pientä pudotusta olikin tällä kaudella odotettavissa vaikkei se huonosti ole tälläkään kaudella pelannut. Putoaminen ei uhkaa. Lensin tilanne on taas akuutti sillä se on toiseksi viimeisenä sarjassa ja jollei kohta ala tulla lisää pisteitä kohtalaiseen tahtiin, se jää kyllä noista muista loppupään joukkueista !

Katsoin tarkasti Lensin loppuohjelman ja tämä oli juuri se peli jonka se pystyi ja täytyi voittaa jotta sarjapaikasta taisteleminen on vielä mahdollista. Lens oli ennen tätä peliä voittanut vain ja ainoastaan 1 vierasottelun ja se ainoa voitto oli tullut kauden ensimmäisestä vieraspelistä. Mutta tässä pelissä oli kyse keskinäisten otteluiden taiasta jossa Lens on ollut todella selvästi niskan päällä & voittanut usein ennenkin Montpellierin vieraissa. Tämä henkinen puoli ukkojen juostessa kentälle & kovan motivaation myötä oli Lensin vierasvoitto kierroksen helmi peräti n. 5 kertoimella ! Tulos peräti 1-4 ! =)

Sitten järjestelmän ainoaan sunnuntain kohteeseen. Malaga on Espanjassa alisuorittanut rajusti. Sen piti tällä kaudella haastaa jo kärkijoukkueitakin, mutta jokin on mennyt pahasti pieleen. Nyt loppukaudesta joukkue on kuitenkin vahvistunut ja alkanut voittamaankin. Se oli ennen tätä peliä 2 muun joukkueen kanssa tasapisteissä viimeisenä joten se on myös akuutissa pistetarpeessa ja putoamistaistelussa. Nyt oli heikohko vierasjoukkue Espanyol vastassa jonka vauhti on muutenkin kauden edetessä hiipunut hienon alkukauden jälkeen. Pistetarve oli Malagalla suurempi, kotietu & keskinäisissä Malaga on ennenkin pärjännyt hyvin joten yli 2 kerroin maistui taas.. Tulos 2-0.

Selvää pässinlihaa oli siis kun ottelut päättyivät tällä kertaa ottelu ottelulta selvästi minun kannalta myönteisesti. Evertonkin johti jo 2-0 kunnes sai vähän lopusta jännittää.. niin tuon järjestelmän pelasin taas ulkomaille kaikilla herkuilla eli kaikki kohteet sinkkuina, tuplina, triploina sekä neljän kohteen yhdistelmänä keskenään.

Sitten vielä viime keskiviikosta eteenpäin hyviin sinkkuosumiin lähinnä. Keskiviikko : Chelsea-FC Köbenhavn x yli 5 kerroin(Chelsealle olisi riittänyt niukka tappiokin jatkoonpääsyyn joten ajattelin että taktisesti kypsällä Kööpenhaminalla oli oiva sauma pieneen yllätykseen). Torstai : Liverpool-Braga sekä Rangers-PSV molempiin alle 2,5 maalia. Perjantai : Hifk-Jokerit alle 5,5 ja 4,5 maalia, Kalpa 2, Blues moneylines 2, Ajaccio 1, Portimonense 1 yli 3 kertoimella.

Sitten vielä perjantailta Norjan jalkapallokauden avaus Sarpsborg 08-Molde. Sarjanousijalla oli erittäin sytyttävä kauden eka kotiottelu ! Mietitytti vähän kun Molde oli kauden ennakoissa asetettu niin korkealle, heti Rosenborgin jälkeen lähinnä mutten antanut sen hämätä.. kun kauden alussa ei huippujoukkueetkaan voi olla niin valmiita yhdistettynä outoon ja ehkä olosuhteiden myötä huonoon kenttään yllätys on aina mahdollinen. Ja kun vielä muistin että juuri ekoilla kierroksilla on usein tapana tulla muutama mojova yllätys niin täytyi kokeilla ! Kerroin lähes 3.5 ja tulos peräti 3-0 ! =)

Lauantain muita hyviä osumia järjestelmän kohteiden lisäksi seuraavaksi. Preston 1(keskinäisten taika Coventryä vastaan, edellisen ottelun 3-0 vierasvoitto & viimeinen mahdollisuus taistella sarjapaikkansa puolesta olivat pelipäätöksen perusteluina tässä kohteessa), Triestina-Varese x, Wigan 1, Ipswich 1, Houston-Philadelphia 2 yli 4 kerroin, Buffalo-Atlanta over 5,5, Dallas-Philadelphia under 5,5 & Los Angeles-Anaheim under 5,5 maalia.

Tänään on vielä muutama peli jäljellä mutta ne eivät juuri kumpaankaan suuntaan enää lopputulosta muuta, mutta pientä lisävoittoa ne toki voivat vielä tuoda. Tänä päivänä tärkeän Malagan lisäksi on toistaiseksi osunut hyvä tasuri Bologna-Genoa x sekä Caen 1.

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus