Jatkoaika.

  • Toni

Tällä kertaa ei ole kyse vedonlyönnistä vaikka moni voisi tuosta niin päätelläkin.. vaan kyse on suomalaisesta tv-historiasta. Yle Teema näytti yhden osan tuosta vanhasta viihdesarjasta viime viikonloppuna. Satuin olemaan tv:n äärellä ja katselin mitä uusilta omistamiltani kanavilta mahtaa oikein tulla ?

Kyse on jo sen verran vanhasta jutusta, että se oli mustavalkoinen. Jutut olivat ihan hauskoja yhä vaikka muuten olikin hieman vanhanaikaista nykyihmiselle. Helga Herala ainakin oli yksi ohjelman naurattajista, ohjelmassa oli sekä talk show osuus että sketsipätkiä ja livejuttuakin peräti Helsingin yöstä siihen aikaan. En tiedä miltä vuodelta tuo jakso oli mutta Lenita Airisto(vieraana paikan päällä) että Jukka Kuoppamäki olivat ainakin silloin nuoria ! Joten on siitä jo jonkin aikaa pyörähtänyt..

Oli jotenkin hassua sukeltaa noin vanhaan aikaan jossa tv:n äärellä olevia ihmisiä viihdytettiin jo tuolla tavalla. Se oli erittäin mielenkiintoinen ja avartava kokemus, toisaalta hieman ahdistava kun elätään nyt jo niin niin kovin erilaisia aikoja, mutta kaiken kaikkiaan oli siistiä nähdä toi pätkä. Jukka Kuoppamäki lauloi nuorena hippinä Helsingin kadulta livenä hienon biisin, ei ollut aavistustakaan että hän on ollut joku hippinuori =D Melkoinen historia pläjäys, naisilla yleisesti oli huvittava sen aikainen tyyli, joka oli kyllä kovin sexy myös. Tuo palautti hieman lapsuudenkin ajan muistiin kun ajat olivat kuitenkin vielä kovin erilaiset nykypäivään verrattuna jota kautta tulikin paljon avartavia ajatuksia jostain kaukaa menneisyydestä.

Kirjoitettaessa soi Dokken : The Very Best of

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:08

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus