Jouluaatto meni aika putkeen !

  • Toni

Aika perinteistä joo, vähäinen lumimääräkään ei tunnelmaa haitannut sillä suurin osa päivästä tuli vietettyä sisätiloissa. Kylmä onneksi ulkona oli, et talven tuntua oli edes. Perinteisesti aloitin päivän viemällä yhdelle sukulaisperheelle joululahjakassin, sitten jatkoin matkaani oman perheeni luo.

Hienoa oli se että muutaman vuoden tauon jälkeen puurossani oli MANTELI jee & toivoin sitten tietysti perinteen mukaan salaa jotain todella hienoa =D Joulupukkejakin tuli vastaan sen hetken ajan kun ulkona tuli oltua, olipas tärkeä juttu =D No vähän joulutunnelmaa kuiteski ;)

Hautausmaalla käynnin jälkeen olikin kaikki taas kovin perinteistä : joulusauna, ruokaa naamariin niin mahdottomasti =D vähän juomaakin & sitten pakettien kimppuun. Tää on jo kyllä aika rutiinia enkä enää itseäni ihan lapseksikaan tunne, joten jotain vaihteluakin jossain vaiheessa on varmaankin luvassa kuten mennä johonkin valmiiseen paikkaan viettämään Joulua jossa ei vanhempien tai itse tarvi ruuan eteen ahkeroida ja jossa on kaikkea järjestettyä ohjelmaa kuten poroajelua tms. Sitten kun/jos sellainenkin ihme tapahtuu että on jälkikasvua niin joulunvietto muuttuu taas hieman. Siihen tosin voi mennä vielä "vähän" aikaa =D Voisi aloittaa vaatimattomasti siitä vakituisesta tyttöystävästä tai alati vaihtuvasta säädöstä aina näin joulun aikaan =D

Toni-Poni pienenä.. =p
Toni-Poni pienenä.. =p

Kirjoitettaessa soi Rautakanki 2

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:35

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus