Joulupyhät meni enimmäkseen Tv:tä töllöttäessä..

  • Toni

..ja sen myötä tuli katsottua monta kotimaista leffaakin. Kummelin Jackpot oli mielestäni varsin hassunhauska tarina eilen =D Ja Kalteva Torni oli myös hyvin tehty ja mielenkiintoinen leffa ja hyvin näytelty ! Hauskakin oli vaikka aihe ei sinänsä niin hauska oikeasti ollutkaan. Baddingkin oli ihan katsottava, ainakin hieman yleissivistystä nostattava mikä siinä nyt sitten olikin todenpohjaista. Joo kyllä kotimaiset leffat ovat oikeasti varsin viihdyttäviä ! Tehkää vaan lisää !

Paljon muutakin tuli katsottua, muttei jaksa sitä kaikkea enää käydä läpi. Pääteemana oli kuitenkin tässä blogissa nyt kotimaiset uudehkot leffat. Samalla tietenkin tullut myös suklaata mussutettua ja muutakin jouluista. VAIN pari kiloa tullut painoa lisää, harvinaisen vähän siis vissiin, on tainnut tulla syötyä ihan kohtuudella.. ja toivottavasti on helppo luopua taas vähän raskaampien ruokien syömisestä ja alkaa syödä taas vähän hillitymmin ja kevyemmin, vähemmän herkutellen taas kohti ensi vuotta..

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus