Kesäkuussa tapahtuu..

Näytetään blogin kirjoitukset, joissa aiheena on juhannus.

Eiliset hankinnat : Henkilökortti & 24pack !!

Joo tuossa reilu viikko sitten kävin laittamassa toimeen uusien henkkarien hankkimisen ! 51 euroa maksoivat + kuvan otto & 4 kuvaa siitä muistoksi 15 euroa eli yhteensä 66 euroa meni siihen investointiin. No eilen kävin hakemassa sitten valmiin henkilöllisyyskorttini, jee ! Edellinen oli jo "vähän" vanhentunut kun sen hankin ennenkuin täytin 18 ja oli siis jo muutenkin vanhanaikainen =D Viimeinen kimmoke sen hankkimiseen oli kun pankissa oli outo virkailija joka kysyi henkkareita eikä vanhasta saanut naputeltua koneelle niitä tietoja mitä olisi halunnut..

No eilen hankin myös yhdeltä kaverilta Viron tuomisiaan kun ostin häneltä Sinebrychoffin Cranberry Long Drinkkejä 24 pakkauksen ! =) Näitä juopotellaan sitten tänään :)


Sulkapallo !

Tänään oli joku kesän 10.kerta vuorossa ja koko ajan se peli pikkuhiljaa siitä kehittyy.. on onni että pelikaveri on niin pirun tasainen ! Kutakuinkin voitot ovat nyt tasan ! Se on tosi pienistä asioista kiinni aina että kumpi voittaa ! Enemmänkin henkisistä seikoista kuin peliosaamisesta se on ollut kyllä kiinni. Itseluottamus on erittäin tärkeä asia ja se on jännästi vaihdellut kerta toisensa jälkeen..

Toki myös päivän kunto, tasapainoaisti, keskittyminen ovat esim. myös tärkeitä asioita. Esim. edellisellä kerralla en saanut oikein jalkoja liikkeelle vaan ne tuntuivat aika hyytelöltä ja se oli ratkaiseva tekijä silloin vaikka tiukat oli pelit silloinkin. Tänään pelasin varmaan kesän parasta peliä ja mulle kehittyi 1h pelissä selvä henkinen yliote. Virheet vähenivät vaan mitä pidemmälle peli eteni & ote oli rento siitä huolimatta vaikka edellisellä kerralla taas minä vuorostani hävisin.

Ennen Juhannusta ei enää kyllä sulista pelata.. hyvät hiet sai kyl taas tänään ! =) Pelailtiin vielä n.20 minsaa pelin päätteeksi huvikseen. Huomenna jos vähän puntteja ja perjantaina kans ja illalla sitten Juhannuksen viettoon yhteen lähikaupunkiin jonne odotetaan saapuvan paljon porukkaa yhteen paikkaan bilettämään ! :)