Juhannus !

  • Toni

Juhannusta ennen tuli rasitusvamma enkä kärsinyt pariin päivään astua juuri ollenkaan. Yhdistelmä fillarilla ajo töihin, seisomatyö hyvin pitkälti & puntit silloin tällöin olivat näköjään liikaa jalalle tässä vaiheessa. Jussina pystyi jo vähän paremmin toimimaan, mut on se vieläkin aina välillä vähän rasittuneen tuntuinen tuo oikea jalka.

No senkin vuoksi meinasin jättää Juhannuksen juhlimiset aivan minimiin. Ajattelin ottaa vain yhden lonkeron joka viime kerralta oli sattunut jäämään jääkaappiin kunnes.. yksi melko tuore kaveri soitti ja pyysi käymään.. noh senhän arvasi että voihan tässä "joutua" juomaankin.. Ja niinhän siinä sitten kävikin. Mentiin vielä toiseen kämppään ja tuli vähän uusiakin kavereita sitä myötä & kaljaa tuli koko ajan etehen ! =D

No siitä sitten vielä baariin pienellä porukalla ja siellä sitten tuli vielä kitattua hiukkasen lisää.. näin iloisesti meni siis tämä Juhannus :) Aina ei kannatakaan suunnitella mitään tai ainakaan lyödä suunnitelmia tai tässä tapauksessa suunnittelemattomia lukkoon, kun voi tulla aina odottamattomia yllätyksiä ! Oli jo tuo viikon päästä oleva Tuska tuolloin mielessä et siinä on se mun Juhannus sitten, mutta tulipahan jo vähän harjoiteltua etukäteen ! =)

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:41

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus