Juhlablogi.

  • Toni

Se on nyt sitten peräti jo 200.blogi ! Toivottavasti tänne on tullut välillä kirjoitettua jotain asiaakin. Eilen tulikin jo sen verran pitkästi blogitettua että tälle päivälle ei enää olekaan niin paljoa sanottavaa.

Tässä on parin kolmen viime viikon aikana ollut tosi kivoja mese-keskusteluja. Niistä on tullut oikein hyvälle tuulelle =) Kiitos vain kaikki city-kamuni ! :)

Tänään tuli jostain syystä puhuttua elektroniikkapeleistä. Kuka muistaa vielä ne ikivanhat tietokonepelien esiasteet 80-luvun alusta ? Mulla oli sillon sellanen 1-ruutuinen merirosvopeli ja myöhemmin sain 3-ruutuisen pelin. Nykyisinkin nuoriso ja lapset jaksavat pelata näitä hieman jo kehittyneempiä pelilaitteita joita voi kätevästi kuljettaa mukanaan. Eikä ole yllätys että juuri pojathan ne niitä enemmän hakkaa ylimääräisen energian poiston tarpeeseen. =p Ja kyllä, pelihullut aikuisetkin saattavat olla koukussa =D

Mä tykkään pitää kunnostani huolta ja yksi kiva laji on painoharjoittelu. On tullut oltua taas todella laiska jalkatreenien suhteen. Milloinkahan on tullut taas viimeksi muistettua/jaksettua niitä treenata ? =p No nyt loppuu kyllä laiskuus niiden suhteen ja tänään täytyy antaa jaloille kyllä vähän töitä ja armoahan ei anneta ! =) Toni-Ponihan on itseään kohtaan hyvin masokistinen ja muita kohtaan hmm.. vaikka minkälainen =D Juu tämä oli juhlablogi joten kippis maitoa näin lopuksi ! =p

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:37

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus