Kesäkuussa tapahtuu..

Näytetään blogin kirjoitukset, joissa aiheena on jumala.

Psykopaatti & Jumala  2

Voiko psykopaatista kasvaa Jumalan avulla hieno ja toisia rakastava kunnon kansalainen ? Tämä askarruttaa nyt kun katson uutisia jossa aiheena on tuo Norjan traaginen tuhotyö. Itse kun tulin tässä uskoon vähän aikaa sitten, uskon että se on mahdollista. En ole elänyt mitään kovinkaan pahaa elämää mutta liikaa oli jo epäjumalia elämässäni joten oli aika muuttua. Mielestäni liika itsekkyys on kaiken pahan alku ja juuri.


Tarkennus Jumalan etsintään ! =)  2

Empä lopettanutkaan blogeilua, mutta pakkojuttuna en sitä enää aio harrastaa vaan silloin kun siltä tuntuu että pitää jotain kirjoittaa !

Niin pyysin Jumalalta apua epätoivoisen yöni keskellä. Ja taisin sitä myös saada sillä olo on kohenemaan päin ja elämänusko palasi.

Juttelin sitten koko yön Jumalan ja muutaman edesmenneen tuttuni kanssa. Tosin en ole varma kuulivatko he !? =D Ja välillä yön hiljaisuudessa olin jopa kuulevani jotain mutta se saattoi olla vain omassa päässä se..

Nyt pari päivää miettineenä ja päättäneenä jatkaa elämää, totesin että minun tarvitsee tehdä muutama iso muutos elämääni. Siihen tarvitsen kyllä lisäksi vähän ulkopuolistakin apua. Mutta paljon pystyn tekemään jo omillakin voimilla ja päättämällä luopua joistain vanhoista huonoista tavoista.

Tajusin myös että olen ollut nyt viime aikoina yksinäinen ystävien & Facebookin ympäröimänäkin. Tajusin nyt senkin että mistä se johtuu. Minulta puuttuu kunnon parisuhde ja rakkautta. Normaalisti hyvinkin toimeliaana henkilönä en paljoa ehdi ajatella noita asioita. Mutta nyt olen ehtinyt. Niimpä saalistavana mieshenkilönä tuon tajutessani ja elämänhalun palautuessa olen lähtenyt tekemään toiveikkaana jotain myös tuon asian eteen ! =) Katsellaan rauhassa nyt sitten tuleeko mitään merkittävämpää suhdetta !? Vähintäänkin uudet ystävät ovat kuitenkin juuri nyt erittäin tärkeitä piristämään päiviäni kuten toivottavasti myös Sinun.. =)South Park !

Satuinpa eilen katsomaan pitkästä pitkästä aikaa yhden jakson South Parkia & olipa perinteisen tyypillinen hassuttelujakso taas kerran totta tosiaan ! x) Kaikki alkoi Cartmanin pilasta että yövieraan nukahtaessa hän ottaa pilakuvan yövieraan pippelistä hänen suussaan.. Cartmanin kaverit haukkuivat Cartmania siitä syytä homoksi & valehtelivat että homous kumoutuu jos hän saa tarjottua omaa jormaansa yövieraan suuhun..

No kun Cartman keksi huijata yövieraan silmille siteen ja laittaa jotain kivaa suuhun.. niin tietty yövieraan isä tuli kesken kaiken ovesta sisään ja luuli 9v. poikaansa homoksi ! Hän sai hauskan nimityksen : Bi-curious ! :D No sitten hän joutui tietty samanhenkisten hoitolaitokseen jossa pilkattiin karkeasti amerikkalaisten suvaitsemattomuutta & uskonnollisuutta.

Hoitolaitoksessa he yrittivät Jumalan avulla poistaa sitten tätä "sairautta" jonka arkipäivää olivat jatkuvat itsemurhat ampumalla ja hirttämällä kun huomasivat etteivät pysty muuttumaan tai että ristiriita jumalan ja homouden välillä on liikaa.. lopulta tämä poika pelasti yhden itsemurhalta & selitti omat mielipiteensä asiasta & olevansa hämmentynyt ! Ja tottakai kun kyse on South Parkista, loppuun hieman arveluttavakin heitto kun hänen isänsäkin myönsi "Bi-Curious"-jutun olevan hyvä asia vaikuttaen itekin semmoiselta niin nyt poika vasta sanoikin olevansa hämmentynyt ! xD