K-Market lopettaa toimintansa&Citymarket tilalle !

  • Toni

Joo K-market lopettaa täällä Äänekoskella toimintansa nyt keskiviikkona kun uusi hieno "palatsi" on rakennettu uutta Citymarketia varten ! Mietin tässä juuri parasta strategiaa kuinka hyödyntää lopettavan kaupan alennustavarat.. Kiitos vaan kaverille joka näistä alennuksista tänään vinkkasi ! :) Tänään maanantaina oli 20 % alennus kaikista muista tuotteista paitsi tupakasta, alkoholista & äidinmaitokorvikkeesta. Huomenna tiistaina on 30 % ale ja viimeisenä päivänä keskiviikkona hieno 50 % ale kaikista muista tuotteista paitsi noista jo aiemmin mainituista.

Kävin äsken katsastamassa siellä vähän että mikä tilanne siellä oikein nyt on ja millaista tavaraa vielä tarjolla. Ihmisiä oli aikas paljon, mutta niin tuotteitakin onneksi edelleen ! Ajattelin sellaista strategiaa että menisin sinne ostoksille aikaisin aamulla keskiviikkona 50 % aleostoksille !? =) Siinä tosin on se riski että tuotteita ei ole enää paljoa mitään enää silloin jäljellä ? Toivotaan, että ihmiset ajattelevat hieman samoin ja tulevat vasta keskiviikkona ostoksille. Silloin suunnitelmani on onnistunut :)

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus