K-Plussa-kortti & bingo !

  • Toni

Ehdin käydä pari kertaa ostoksilla 17.11 Äänekoskelle avatussa K-Citymarketissa ennen kuin nyt 3:lla kerralla päädyin jo hommaamaan K-Plussa-kortin. Vaikka saatankin muuttaa ensi vuonna jossain vaiheessa pois päin täältä työn perässä, oli se mielestäni kuitenkin järkevä teko. Kuitenkin sitä vähän isommassakin paikassa tulisi vaan entistä enemmän todennäköisesti käytettyä. Kovasti kauppiaat ovat mainostaneet että se antaa nopeasti hintansa takaisin.. ja näinhän se onkin. Maksoi muuten vaivaiset 8.40 euroa sen hommaaminen. Sen verran komeita tarjouksia on näyttänyt olevankin että.. monitoimikone olisi mielessä seuraavaksi. Pitää vähän katsella mikä olisi omiin tarpeisiin sopiva ja katsoa millaisia tarjouksia citymarketiin tulee.. yksi avajaistarjous oli ja meni jo jossa oli joku about 90 euron monitoimikone joka maksoi n. 30 euroa muistaakseni K-plussa-kortilla ohhoh ! =O

Nyt on taas kivaa vedonlyönnissä kun on noi eri vedonlyöntifirmojen Joulukalenterit taas avattavissa päivittäin.. =) Vuosi sitten voitin 2:n euron panoksella joku vajaat 200 euroa Pafin Bingossa & 5.luukku Pafilla oli tänä vuonna päivän pelinä "Silver Bingo" jossa oli sekä 50 sentin että 1 euron pelit. No tällä kertaa voitin taas yhden pelikierroksen loppuhuipennuksen voittamalla 50 sentin panoksella rapiat 40 euroa. Kelpaa se toikin kun tuuripelejä en muuten juuri ollenkaan harrasta paitsi juuri näin joulukalenterien etuisuuksien aikana. 1 euron kierroksella olisi tietty ollut puolet paremmat voitot & kultabingossa vieläkin paremmat mutta se ei ollutkaan päivän pelinä.. ainakaan vielä :)

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus