Kesäkuussa tapahtuu..

Näytetään blogin kirjoitukset, joissa aiheena on kaappi.

"Selvästi isänsä poika" ! :D  1

Joo äiti oli tosiaan eilen pitkästä aikaa käymässä. Itse toki vierailen heillä paljon usemmin. Ja hyvä että oli eilen, kun tehtiin kunnon kesäsiivous tosiaan ! Itse olen niin pirun laiska välillä noiden siivoamisien suhteen.. mutta en eilen sillä kun puuskan aina saan olen kyllä tehokas !

Noh näytin sitten keittiön siivouksen yhteydessä kaappiin joka on pyhitetty lisäravinteille. Siihen äiti tokaisi tuon blogin otsikon ! =D Joo onhan siellä monenlaista purkkia ja vitamiinia hyllyillä.. :p Niin isäni oli seiväshyppääjä ja hän oli kuulemma käyttänyt melko paljon siihen aikaan vielä melko harvinaisiakin lisäravinteita jo !

Niin pidän isääni kuitenkin vähän sankarina sillä olenhan välillä pelottavankin paljon hänenkaltainen.. siitä en niin tiedä mutta isäni oli melkoinen naistenmies tai ainakin sen käsityksen hänestä lapsena sain & niinhän se taisi ollakin !? Vaikka isäni onkin aikoinaan hylännyt minut avioeron myötä & on kovin etäinen hahmo ja pidän isäpuoltani enemmän isänäni, minulla on kuitenkin ne geenit sieltä isäni puolelta ! Sitä ei pidä koskaan unohtaa. Pidän hänelle kuitenkin aina peukkua vaikka etäisyys jatkuisikin aina hautaan asti sillä muuten en olisi tässä.