Kahden viime yön unien huippukohtaukset...

  • Toni

Joo näköjään on tullut aika vahvasti uneksittua kun ne vieläkin aika elävästi muistaa..

Toissayön uni päättyi siihen että yritin tehdä tuttavuutta oravan kanssa ja lopulta se hyökkäs sitten hampaat edellä mun olkapäähän. Siinäpä sitten viuhdoin käsillä ja pyörittelin kehoani että se lähtisi irti mutta vaikeaa oli.. Se taiskin olla joku enneuni kun herätessäni avasin tv:n ja heti toisessa mainoksessa oli joku orava ! Ja en ollut ennen nähnyt moista mainosta, kummallista ! =D

Sitten viime yön uniin kömpi yksi Cityläinen ja pahus se ei ollut edes naaraspuolinen =/ Olin tulossa kotiini ja katsoin että kukas tuolla käytävällä oikein pyörii uteliaan näköisenä ? Ja jumaliste sehän oli itse Herra Mr_Manala ! =D Ihmettelin hetken, menin sitten omaa kerrostani kohti ja herra manala samalla tuli alaspäin. Sitten se ihme ja kumma vieläpä hymyili mulle xD Tää oli kyl aika pervo uni, ei hemmetti sentään =D Luullakseni olen kuitenkin ihan hetero noin pääpiirteittäin..

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:53

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus