Kaikenlaista.

  • Toni

No niin, eilen tuli sovittua yhdet pitkän ajan tähtäimen treffit yhdessä tietyssä tapahtumassa yhden city-kaverin kanssa, hyvä niin.

Eilen tuli myös tutkittua vähän noita Skype-nettipuheluita. Joskus olen vähän hidas ottamaan uusia asioita käyttööni, mutta ton vois tässä aivan lähiaikoina aloittaa.

Mä luulin suurinpiirtein tietäväni kaikki juhlapäivät tms, mutta tänään törmäsin kovin outoon kalenteriin =p Sen mukaan eilen olisi ollut "Valvomisen sunnuntai" & tänään olisi sitten "Lapsenpäivä". Aika outoja erikoispäiviä mulle vielä toistaiseksi tai tosin kyl mä tiesin et lapsillekin on oma päivänsä.

Töissä on kehittynyt hauska traditio joka maanantai kahvitunnilla. Silloin alkaa aina juuri sopivasti "Kukkulan kuningas" jota aina katsellaan =p Jos joku ei tiennyt mikä sarja se on niin tiedoksi että se on sellainen piirretty opettavainen sarja. Hieman aikuismaisempi kun saman äijän toinen kehittämä sarja eli Beavis & Butt-Head =D

Kiva että on alkanut töissä olemaan vähän enemmän atk-hommia. Kehittyypä taidotkin tai ainakin palautuu mieleen osa joskus opitusta. Konekirjoituksessahan ei ole mitään vaikeuksia sillä olen varsin nopea kirjoittamaan. Itsekehua loppuun : Tottakai löytyy erillinen todistus myös kirjoitusnopeudesta ;)

Rainbow, aarteita etsien.. =)
Rainbow, aarteita etsien.. =)

Kirjoitettaessa soi Headbangers Ball : The Revenge & just nyt iki-ihana Arch Enemy biisillään "Nemesis" ;)

2 kommenttia

piiklenarttu

20.11.2006 18:07

ai sen takii mä sit nukun nii huanosti vkl ku oli valvomise sunnuntai :P

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 11:37

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus